GAIA

GAIA

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Το αδιαχώρητο στο Σπανουδάκη!

Phototsamis.gr
Τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Σπουδαία από κάθε άποψη υπήρξε η χθεσινή εκδήλωση που οργάνωσε το Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες.
Η παρουσία του σημαντικού συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη λειτούργησε ως πόλος έλξης για εκατοντάδες Αγρινιώτες που γέμισαν ασφυκτικά το Παπαστράτειο Μέγαρο. Μεταξύ αυτών και ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ . Κοσμάς .
Μετά τους χαιρετισμούς τη σκυτάλη πήρε  η χορωδία του Εργαστηρίου που ερμήνευσε γνωστά τραγούδια με τη συνοδεία πιάνου.
Στη συνέχεια ακολουθησε η προβολή σε video wall κάποιων σημαντικών στιγμών της μουσικής πορείας του Σταμάτη Σπανουδάκη. «Είναι κομμάτια από κάποιες συναυλίες μου που φαίνεται απλά πως θα ήταν αν ήμασταν όλοι εδώ. Η σημερινή είναι μία παρουσίαση , θα ήθελα πολύ να ήταν μία μεγάλη συναυλία για την περιοχή » δήλωσε ο ίδιος.
Με το που ανέβηκε ο ίδιος ο συνθέτης στη σκηνή οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε θερμά  χειροκροτήματα. Το ζεστό κλίμα ενίσχυσε  η χιουμοριστική διάθεση του συνθέτη, λίγο πριν παίξει με την κιθάρα του κάποια πολύ γνωστά του τραγούδια με την κ. Στελίνα Κονιτοπούλου στην ερμηνεία τους. «Ζωή κλεμμένη» , «Σήμερα» τραγούδια γνωστά σε όλους μας που συγκίνησαν ιδιαίτερα το κοινό χθες βράδυ.
Phototsamis.gr
Phototsamis.gr
Phototsamis.gr
phototsamis.gr
Phototsamis.gr