GAIA

GAIA

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ..

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η Βιοκαλλιεργητική Περιβαλλοντική Εταιρεία Τριχωνίδος (ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ), καθώς αντιπροσωπεία της επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι το Γηροκομείο Αγρινίου προκειμένου να προσφέρει στους ηλικιωμένους λάδι και γλυκίσματα.



Η κα. Αθηνά  Θεοδωρακοπούλου, ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών και μέλος της Βιοτριχωνίδος εξέφρασε την χαρά της για την δυνατότητα που τους δόθηκε να σταθούν δίπλα στους ηλικιωμένους αυτές τις γιορτινές ημέρες, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της η επίσκεψη να επαναληφθεί μετά την Πρωτοχρονιά για την κοπή της πίτας.
Με την σειρά του και ο κ.Τραπεζιώτης  συντονιστής και υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρίας ευχήθηκε χρόνια πολλά στους τροφίμους του γηροκομείου υπογραμμίζοντας ότι η Βιοτριχωνίς είναι μια ανθρώπινη και κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εταιρία στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι μέσα από την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά θα μπορέσουμε να υπερβούμε την κριση που μαστίζει την κοινωνία μας.

Η κα.Μπαλιάτσα Μαρία, εθελόντρια στο Γηροκομείο Αγρινίου, ευχαρίστησε την εταιρία για την κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης "Είναι ευχή των 100 γερόντων που φιλοξενεί το Γηροκομείο μας να έχουν όλοι υγεία,κάθε χρόνο σαν πανηγύρι στο σπίτι μας υποδεχόμαστε την αγάπη και την προσφορά του κόσμου που μας σκέφτεται τούτες της μέρες των Χριστουγέννων".
Εμφανώς συγκινημένοι οι ηλικιωμένοι ευχήθηκαν σε όλους Καλές Γιορτές ζητώντας με λόγια γεμάτα αξιοπρέπεια την προσοχή και την αγάπη του κόσμου.