GAIA

GAIA

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Αρχαιρεσίες στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας Πανηγυρική επανεκλογή Καψιαμπτέτη


Αρχαιρεσίες έγιναν   στην εταιρεία ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Α.Ε. Οι εκλογές διεξήχθησαν στο Μεσολόγγι αν και αρχικώς προβλεπόταν για το 2013 ενώ πραγματοποιήθηκε και γενική συνέλευση όπου τέθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν την εταιρεία.
Όπως αναμενόταν στη θέση του προέδρου με ποσοστό μάλιστα γύρω στο 80% επανεξελέγη ο Γ.Καψιαμπέτης
που είναι πρόεδρος την τελευταία εξαετία (την προεδρία διεκδικούσε και ο κ.Καρακώστας).  Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ.Γεώργιος Τσίγκας και μέλη του Δ.Σ. οι κκ. Χρήστος Στυλιαράς, Γιάννης Τσεκούρας, Νικόλαος Κοτρώνης, Παναγιώτης Βαλής και Φώτης Μούκας. Ψήφισαν μάλιστα όλοι οι λεωφορειούχοι μέτοχοι (περίπου 200) πλην ενός. Η θητεία του δ.σ. είναι τετραετής.
Να θυμίσουμε  ότι το 2003 σε εφαρμογή του Ν. 2963/2001 τα περισσότερα ΚΤΕΛ μετατράπηκαν σε ανώνυμες εταιρείες προκειμένου  να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη πρόσκληση  που έρχεται . Το μεγαλύτερο ΚΤΕΛ που  μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρεία με το μεγαλύτερο αριθμό λεωφορείων είναι  το ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ή η πλέον  ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Α.Ε , η οποία  εξυπηρετεί τις συγκοινωνιακές ανάγκες  του μεγαλύτερου σε έκταση νομού  της χώρας μας .
Τα άτομα που εργάζονται στην  ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Α.Ε με εξαρτημένη σχέση εργασίας  και με έμμεση σχέση  ανέρχονται σε 350 περίπου.
Το τελευταίο διάστημα η  ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Α.Ε δημιουργεί υποδομές για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού της κοινού. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον υπερσύγχρονο σταθμό στην πόλη του Αγρινίου, εκπονήθηκε η  μελέτη για την κατασκευή σταθμού στην πόλη της Ναυπάκτου και βρέθηκε και ο χώρος, στην πόλη του Μεσολογγίου, όπου θα κατασκευαστεί μελλοντικά ο σταθμός ενώ μεταστεγάστηκε σε πιο άνετο χώρο. Παράλληλα το ΚΤΕΛ εκσυγχρονίστηκε μηχανογραφικά έτσι ώστε να μπορούν οι επιβάτες να εξυπηρετούνται μέσω INTERNET , για οποιαδήποτε πληροφορία και ακόμη και για κράτηση – έκδοση εισιτηρίων .