GAIA

GAIA

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ: «Χίλιες και Μία…Νότες»


kosmas aitolos
Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ», θα συμμετάσχει στις μουσικές παραστάσεις με τίτλο: «Χίλιες και Μία…Νότες» που θα διοργανωθούν στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Θεάτρου Παλλάς, τα Σάββατα 22 & 29 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00, στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5 Αθήνα, τηλ: 210-32.13.100).

Συγκεκριμένα, η Παιδική-Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα υπό την αιγίδα της ΕΡΤ (ΠΝΟ) σε συνεργασία με την Ελληνική Θεαμάτων (Ελλ.Θεα) παρουσιάζουν ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έργα μεγάλων μουσουργών – M. Mussorgsky („Νύχτα στο φαλακρό βουνό“), S. Prokofiev („Ο Πέτρος και ο Λύκος“), G. Bizet („Carmen“), Δ. Παπαδημητρίου („Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας“), D. Shostakovich – εμπνευσμένα από τα παραμύθια, καθώς και μουσική κινηματογράφου, μιούζικαλ και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Την Παιδική Νεανική Ορχήστρα, που διευθύνει η Νίνα Πατρικίδου, πλαισιώνουν σημαντικοί καλλιτέχνες όπως: Βάγια Κωφού (σοπράνο), Αχιλλέας Γουάστωρ (πιάνο), Νατάσσα Πασχάλη (ηθοποιός) και Άννα Σακαλή (αφήγηση).
Για πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα
www.ellthea.gr ή να ενημερωθείτε μέσω Facebook www.facebook.com/ellthea.gr και Twitter www.twitter.com/ellthea.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Κώστα Μπαλωμένο στο τηλ. 6945-015734.
Η Παιδική Νεανική Ορχήστρα και ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ, σας προσκαλούν να μοιραστείτε μαζί τους την γιορτινή ατμόσφαιρα των
Χριστουγέννων μέσα από μουσικές περιπλανήσεις στον κόσμο των παραμυθιών.