GAIA

GAIA

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Ξεχώρισε η Αιτωλοακαρνανία στο money show στην Αθήνα



Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση πραγματοποιήθηκε στις 21 & 22 Δεκεμβρίου το πολυσυνέδριο MONEY SHOW στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON, με ειδικό αφιέρωμα στην Αιτωλοακαρνανία.
 Συμμετείχαν στο εκθεσιακό κομμάτι περισσότερες απο 10 εταιρίες που είχαν την δυνατότητα να εκθέσουν προϊόντα και υπηρεσίες ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με επιχειρηματίες αλλά και εκπροσώπους πρεσβειών με αναζήτηση πιθανών συνεργασιών.
Παράλληλα σημαντικό ήταν και το συνεδριακό κομμάτι με τις εξής ημερίδες :
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ : ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΠΑΡΟΝ-ΜΕΛΛΟΝ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΙΑΣ
και η εκδήλωση της εφημερίδας ΠΑΛΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ:
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σε όλες τις εκδηλώσεις εξετάστηκαν οι προοπτικές της περιοχής αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει για περαιτέρω ανάπτυξη. Γεγονός είναι ότι όλοι μίλησαν για έναν νομό που έχει μείνει πίσω και χρειάζεται νέα στρατηγική και ανάπτυξη πολιτικών που θα την οδηγήσουν στα επιθυμητά επίπεδα ανάπτυξης.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η εταιρία έρευνας των διοργανωτών του MONEY SHOW ανέδειξε σε δείγμα 12.000 επισκεπτών ότι το 75% επέλεξε να ασχοληθεί περισσότερη ώρα στα περίπτερα των παραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και να δηλώσει  ότι οι συμμετοχές αυτές ήταν οι πιο ενδιαφέρουσες.