GAIA

GAIA

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Εγκαίνια της έκθεσης FIAT, ALFA ROMEO και FIAT PROFESSIONAL


Την περασμένη Παρασκευή στο Αγρίνιο, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια της νέας συνεργασίας εμπορίας και επισκευής αυτοκινήτων μεταξύ της εταιρεία Π. ΚΟΣΜΑΣ Α.Ε. και των FIAT, ALFA ROMEO και FIAT  PROFESSIONAL που εκπροσωπούνται στην χώρα μας από την Fiat Group Automobiles Hellas
Η εν λόγω εταιρεία, επαναδραστηριοποιείται στις περιοχές Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας μετά από πολύμηνη απουσία με νέα έκθεση, ενώ στις εγκαταστάσεις της Π. Κοσμάς Α.Ε. λειτουργεί επιπρόσθετα κάθετη μονάδα επισκευής οχημάτων, φανοβαφείου και εμπορίας ανταλλακτικών. Να σημειωθεί ότι η Π. Κοσμάς Α.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου για 50 συναπτά έτη.

Τον αγιασμό  τέλεσε ο σεβαστός Πατέρας Κωνσταντίνος Καντάνης από την ενορία του Αγίου Δημητρίου ενώ τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγρινίου κος Παύλος Μοσχολιός, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κος Παναγιώτης Κατσούλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κος Παναγιώτης Τσιχριτζής, η κα Άννα Κότσιφα, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Λευκάδας, δημοτικοί σύμβουλοι ενώ σημαντική ήταν η παρουσία φίλων και πελατών της εταιρείας Π. ΚΟΣMΑΣ Α.Ε..

Η εταιρεία Π. ΚΟΣΜΑΣ Α.Ε. ευχαριστεί θερμά τον κόσμο  που την στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και υπόσχεται ότι θα είναι πάντα κοντά του με σεβασμό, καλύτερη εξυπηρέτηση, υψηλότερες υπηρεσίες, φιλικότερες τιμές και καθημερινές προσφορές, θέτοντας ισχυρές βάσεις για πιο εποικοδομητική συνεργασία.

Μοιραστείτε το άρθρο