GAIA

GAIA

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

O Σωτήρης Κοντονάσιος παραβρέθηκε στην κοπή πίτας του Συλλόγου Χαλκιοπουλιτών Αθηνών



Ο δικηγόρος, μέλος της επιτροπής ενέργειας και περιβάλλοντος και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σωτήρης Κοντονάσιος συνεχίζοντας τον κύκλο των επαφών με συλλόγους και φορείς την περασμένη Κυριακή 20 Ιανουαρίου παραβρέθηκε στην κοπή πίτας του Συλλόγου Χαλκιοπουλιτών Αθηνών στα γραφεία του συλλόγου στο Περιστέρι.
 
Ο κ. Κοντονάσιος είχε την δυνατότητα να μιλήσει με πολλούς ετεροδημότες που κατάγονται απο αυτή την όμορφη περιοχή και να ανταλλάξει απόψεις για πολλά ζητήματα που αφορούν το τόπο.
 
Με το πέρας της εκδήλωσης ανέφερε :
 
΄΄ Είχα την ευκαιρία σήμερα να συμμετάσχω σε αυτή την ωραία εκδήλωση και να μείνω εντυπωσιασμένος απο την προσέλευση αλλά και απο την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται σε αυτό το σύλλογο. Το Χαλκιόπουλο είναι μια όμορφη ορεινή περιχοή του Νομου Αιτωλοακαρνανίας που χρειάζεται την στήριξη όλων των αρμοδίων προκειμένου να οδηγηθεί ακόμη υψηλότερα. Η Αιτωλοακαρνανία πλούσιος τόπος σε φυσικούς πόρους αλλά και με ικανό ανθρώπινο δυναμικό πρέπει να ανέλθει υψηλότερα στην κλίμακα της ανάπτυξης και σε αυτό πρέπει να βοηθήσουμε όλοι ανεξαρτήτως χρωμάτων, κομμάτων και φιλοδοξιών ΄΄