GAIA

GAIA

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Κάλεσμα για την αναγέννηση της Δημοκρατικης Παράταξης


po-protovoulia-anagennisi
«Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε άλλο την απαξίωση της Δημοκρατικής Παρατάξης.», αναφέρει η ανακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας που καλεί ....
στην εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στην Αθήνα.
«Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε άπραγοι τη φτωχοποίηση του λαού μας, την γιγάντωση της ανεργίας, την διάλυση της παραγωγικής βάσης της χώρας, την εφαρμογή αδιέξοδων πολιτικών που ανακυκλώνουν τα αποτελέσματα της κρίσης.
Δεν δεχόμαστε τη συντηρητική ατζέντα που επέβαλαν στην πολιτική μας ζωή η τρόικα αλλά και οι πρώην αρνητές κάθε προοδευτικής πολιτικής απόφασης και πράξης.
Δεν αποδεχόμαστε τη μιζέρια, την απογοήτευση, τον περιορισμό δικαιωμάτων και ελευθεριών, την προσβολή των οραμάτων και των ιδεών, για τα οποία στρατευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Γι’ αυτό αναλαμβάνουμε ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!
Δηλώνουμε παρών σε μια προσπάθεια αναγέννησης της μεγάλης Δημοκρατικής Σοσιαλιστικής Παράταξης.
Ανοίγουμε το διάλογο και τη συζήτηση για αποφάσεις και δράσεις που θα ξαναφέρουν στο προσκήνιο την προοδευτική απάντηση στην κρίση.
Ζητούμε μέσα από τη συμμετοχή, την κατάθεση των απόψεων, τη σύγκρουση προτάσεων και ιδεών, τη συμφωνία στην αναγκαιότητα να επαναφέρουμε στην πρώτη γραμμή το όραμα για μια διαφορετική κοινωνία, για μια διαφορετική πολιτική, για μια διαφορετική Ελλάδα: Δημοκρατική, Ανεξάρτητη, Κοινωνικά Δίκαιη και Απελευθερωμένη από τα δεσμά των μνημονίων.
Στην προσπάθεια αυτή η δική σου παρουσία και άποψη είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Για το λόγο αυτό σε καλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε στο Κλειστό Γήπεδο του Πανελληνίου, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 10.30 π.μ.»