GAIA

GAIA

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Προσλήψεις στον Ξενώνα κακοποιημένων Γυναικών

Βγήκε η προκήρυξη για το επιστημονικό και το υποστηρικτικό προσωπικό που θα λειτουργήσει τον Ξενώνα κακοποιημένων Γυναικών.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ο Δήμος Αγρινίου εξέδωσε τη σχετική απόφαση-προκήρυξη για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράµµατος «Ανάπτυξη ∆οµών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέµηση της βίας στον Άξονα Προτεραιότητας 07», υποέργο: «Λειτουργία Ξενώνα Φιλοξενίας στο ∆ήµο Αγρινίου»....

Το επιστημονικό προσωπικό που θα απασχοληθεί στον ξενώνα (με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου), όπως αυτό υπεδείχθη απ’ το ΑΣΕΠ και όπως ο Δήμος τροποποίησε το σχετικό σχέδιο προκήρυξης, αφορά στις εξής ειδικότητες:
1.ΠΕ ή εν ελλείψει ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ (Διαχειριστής – τρια) με τα προσόντα του Διοικητικού – Οικονομικού κλάδου και επιπλέον συμπληρώνει ότι στα απαραίτητα προσόντα θα πρέπει οι υποψήφιοι να έχουν γνώσεις χειρισμού Η/Υ .
2.ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ (Εμπειρία/εξειδίκευση σε θέματα βίας ή με επιμόρφωση σε θέματα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και συμβουλευτικής γυναικών/γυναικών θυμάτων βίας).
3. ΠΕ ή ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (Κοινωνική /ό Λειτουργό με εμπειρία /εξειδίκευση σε θέματα βίας ή και ψυχοκοινωνικής στήριξης ή συμβουλευτικής γυναικών/ γυναικών θυμάτων βίας, ή με επιμόρφωση σε θέματα υποστήριξη ή συμβουλευτικής γυναικών θυμάτων βίας.
4. ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ (Με ειδίκευση ή και εμπειρία στην Παιδοψυχολογία). Επίσης, για την συγκεκριμένη ειδικότητα του ΠΕ Ψυχολόγου, δεν είναι απαραίτητη η γνώση χειρισμού Η/Υ.
Ακόμη στον Ξενώνα θα προσληφθούν:
1.ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό  (Καθαριστών/στριών) . Στην κατηγορία αυτή θα γίνουν δυο προσλήψεις.
2. ΥΕ Φυλάκων
Να σημειωθεί ότι και οι 7 που τελικά θα απασχοληθούν στον Ξενώνα θα υπογράψουν σύμβαση για ένα (1) έτος, µε δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης έως τη λήξη του προγράµµατος. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο Αγρινίου.
Υπενθυμίζουμε ότι ύστερα από αναζήτηση που κράτησε περισσότερο από ενάμιση χρόνο, ο Δήμος βρήκε τελικά το κατάλληλο να στεγάσει μια τέτοια δομή κτίριο, το οποίο και ενοικιάζει έναντι 3.500 ευρώ μηνιαίως, απ’ τον περασμένο Αύγουστο. Για τις ανάγκες του τρέχοντος έτους έχει μάλιστα εγγράψει στον προϋπολογισμό κονδύλι 17.500 ευρώ.
Το κτίριο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Δαγκλή.