GAIA

GAIA

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Μαϊμού προϊόντα σε κατάστημα σε κεντρικό πεζόδρομο του Αγρινίου

«Επώνυμες» φίρμες μαϊμού εντοπίστηκαν σήμερα σε γνωστό κατάστημα σε κεντρικό πεζόδρομο του Αγρινίου που  για πολλά χρόνια κατάφερνε να «μαδάει» τις πελάτισσες του.


Το συγκεκριμένο κατάστημα είχε απομιμήσεις γνωστών προϊόντων, τα οποία όπως έλεγαν στις πελάτισσες οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι έρχονταν από την Ιταλία και άλλες χώρες και τα παρουσίαζαν ως κομμάτια μεγάλων οίκων του εξωτερικού. Το συγκεκριμένο κατάστημα ελέγχθηκε από το Τμήμα Εμπορίου της Περιφέρειας και κατά τη διάρκεια του ελέγχου αποκαλύφθηκε η μεγάλη απάτη αφού οι υπεύθυνοι του καταστήματος είχαν ....
ελλιπέστατα στοιχεία όπως παραστατικά αλλά και τιμολόγια. Οι υπεύθυνοι του Τμήματος Εμπορίου κατέσχεσαν δεκάδες παντελόνια, παπούτσια, τσάντες, φόρμες, ημίπαλτα και πολλά άλλα προϊόντα τα οποία ισχυρίζονταν ότι τα έφερνε από την Ιταλία. Ο έλεγχος στα τιμολόγια απέδειξε ότι δεν υπήρχαν οι ανάλογοι κωδικοί που υπάρχουν στα επώνυμα ρούχα. Ο έλεγχος σύμφωνα με πληροφορίες τουAgrinioNet.gr δεν έχει ολοκληρωθεί ενώ αρκετά από αυτά τα προϊόντα αφού κατασχέθηκαν στη συνέχεια καταστράφηκαν. Η περιφέρεια αύριο πρόκειται να εκδώσει δελτίο τύπου όπου θα αναφέρεται με περισσότερες λεπτομέρειες στο συμβάν ενώ θα υπάρξει και φωτογραφικό υλικό από τα κατασχεμένα προϊόντα. Το πρόστιμο που αναμένεται να πέσει στο κατάστημα λέγεται ότι θα είναι κάποιων χιλιάδων ευρώ.
AgrinioNet.gr