GAIA

GAIA

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Νέα Τάξη Πραγμάτων και αιθαλομίχλη - Το τρομακτικό σχέδιο σε πλήρη εφαρμογή


Νέα Τάξη Πραγμάτων και αιθαλομίχλη - Το τρομακτικό σχέδιο σε πλήρη εφαρμογή

Μεγάλη αίσθηση έχουν προκαλέσει στο εσωτερικό της χώρας, οι θεωρίες για την ύπαρξη ενός επιβλαβούς μίγματος ατμοσφαιρικών ρύπων, γνωστό και ως αιθαλομίχλη το οποίο αρέσκεται να πλήττει τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Σύμφωνα με τους υποστηρικτές των θεωριών αυτών, η αιθαλομίχλη προκαλείται από την παραγωγή μεγάλης ποσότητας αιωρουμένων σωματιδίων, που προέρχονται κυρίως από τζάκια και ξυλόσομπες, με τελικό στόχο, την πλήρη εξόντωση του ελληνικού λαού δια δηλητηριάσεως.

{Υπάρχουν βέβαια και πιο ακραίες προσεγγίσεις, κατά τις οποίες η ύπαρξη της αιθαλομίχλης, α)συνδέεται με τον μαύρο καπνό της τηλεοπτικής σειράς lost, β)αφορά την "έρπουσα σκιά", (μία κοσμική δύναμη εντελώς ξένη προς τον κόσμο μας, η οποία προσπαθεί να βρει μία πύλη για να εισέλθει σε αυτόν) γ)συνδέεται με την ελληνική μυθολογία, καθώς ένα παρόμοιο φαινόμενο, οι αρχαίοι αποκαλούσαν "Μέλαινα Αφροδίτη"}.

Εντυπωσιακά δε, είναι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρίας "η γη είναι ένα διαστημόπλοιο" σύμφωνα με τα οποία 2 στους 5 Έλληνες πιστεύουν στην ύπαρξη της αιθαλομίχλης!

Στην υποτιθέμενη ύπαρξη της αιθαλομίχλης, συχνά αναφέρεται ο γραφικός φυσικός, τηλεοπτικός παρουσιαστής και συγγραφέας, Δημοσθένης Λιακόπουλος, ενώ για το ίδιο φαινόμενο είχε μιλήσει παλαιότερα και ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ας δούμε όμως τι πιστεύουν οι υποστηρικτές των θεωριών της ύπαρξης της αιθαλομίχλης:
Πρωτεργάτες στην εξάπλωση του φονικού νέφους, είναι οι υποχθόνιοι, ένας εξωγήινος πολιτισμός που εμφανίστηκε στη Γη 2000 χρόνια πριν τον άνθρωπο και ζει 15000 μέτρα κάτω από το έδαφος, καθώς δεν αντέχει το ηλιακό φως. 
Η προφητεία λέει, πως στη 13η πανσέληνο του πρώτου έτους του υδροχόου, οι υποχθόνιοι να αναδυθούν στη Γη και την Ελλάδα και θα κυβερνήσουν επ' αυτής για 1000 χρόνια. Όσοι άνθρωποι σωθούν, θα μετακινηθούν στο εσωτερικό της Γης, όπου ζούσαν οι υποχθόνιοι, για να γλιτώσουν από το φονικό ψύχος.

Οι υποχθόνιοι ζουν εδώ και πολλά χρόνια ανάμεσα μας. Έχουν μέτριο ανάστημα, ανοιχτόχρωμα μαλλιά και γαλανά μάτια. Είναι ανέκφραστοι και αδίστακτοι. Δε νιώθουν κρύο ή ζέστη και ανάβουν τα τζάκια και τις σόμπες των σπιτιών τους για να πετύχουν τα ύπουλους στόχους τους: 1)να εξαφανίσουν τον ήλιο δημιουργώντας ένα παχύ στρώμα αιθαλομίχλης πάνω από τη χώρα και 2) να δηλητηριάσουν όλους τους Έλληνες.


Για την ανάδυση των υποχθόνιων, σύμφωνα πάντα με τους υποστηρικτές της ύπαρξης αιθαλομίχλης, είχε μιλήσει και ο Κοσμάς ο Αιτωλός:

"Εσείς θα πάτε να κατοικήσετε αλλού και άλλοι θάρθουν να κατοικήσουν σε σας".
"Θα έρθει καιρός που δεν θα ακούτε (=μαθαίνετε) τίποτε".
"Θα βλέπετε να πηγαίνουν άλλοι επάνω και άλλοι κάτω".


Εμείς οι υπόλοιποι φυσιολογικοί άνθρωποι, γνωρίζουμε καλά, πως το "φαινόμενο της αιθαλομίχλης" δεν είναι υπαρκτό, αλλά ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας των ψεκασμένων.

Σε αναφορές γνωστών και φίλων στο "φαινόμενο", είναι καλό να απαντάμε με ένα ελαφρύ αυτάρεσκο γελάκι, συνοδευόμενο με τη φράση "ναι ναι μας δηλητηριάζουν".

Υπολογίζουμε πως μέσα στους επόμενους μήνες, η συγκεκριμένη φράση θα μπει στα σενάρια τηλεοπτικών σειρών και στη γκάμα χιουμοριστικών φράσεων τηλεπερσόνων των μεγάλων καναλιών, ισχυροποιώντας τη θέση μας και γελοιοποιώντας τους ανίδεους υποστηρικτές της αιθαλομίχλης.

Αιθαλομίχλη λοιπόν δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Υπάρχει όμως, ικανός πρωθυπουργός, πρωτογενές πλεόνασμα, τροχιά ανάπτυξης, πρόσφορο έδαφος για επενδύσεις και μεσαία τάξη.

Tyler Durden


Πηγή: Νέα Τάξη Πραγμάτων και αιθαλομίχλη - Το τρομακτικό σχέδιο σε πλήρη εφαρμογή - RAMNOUSIA