GAIA

GAIA

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Bράβευση του Παπουτσογιαννόπουλου απο την εταιρεία Αϋφαντής


116Το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο παρέλαβε σήμερα ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «ΑΥΦΑΝΤΗΣ», που είναι Χρυσός Υποστηρικτής του Παναιτωλικού. ...Η εταιρία «ΑΥΦΑΝΤΗΣ» δραστηριοποιείται από το 1978 με μεγάλη επιτυχία στον τομέα του κρέατος, με καθετοποιημένη μονάδα από την παραγωγή μέχρι την τελική διάθεση του προϊόντος.
Την απονομή έκανε ο κ. Γιώργος Αϋφαντής και μετά την παραλαβή του βραβείου ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αυφαντή για τη στήριξη που παρέχει στην ομάδα. Επίσης, τον κόσμο που με ψήφισε και μου έκανε αυτή την τιμή. Είναι διάκριση και για μένα και τους συμπαίκτες μου, που παλέψαμε για τη νίκη έστω κι αν τελικά δεν ήρθε. Ελπίζω να έρθει στο επόμενο παιχνίδι».
Για το ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα και κατά πόσο περίμενε να τον οδηγήσει στην ανάδειξή του σε κορυφαίο της ομάδας: «Μπήκα στο γήπεδο να κάνω αυτό που μου είπε ο προπονητής μου. Δεν το περίμενα, αλλά από τη στιγμή που ήρθε είναι πολύ σημαντικό. Ελπίζω να έχω ανάλογη συνέχεια, με κάτω το κεφάλι και πολύ δουλειά».
Σε ότι αφορά τους στόχους του είπε: «Είναι οι στόχοι της ομάδας. Να παραμείνει στην κατηγορία και εγώ να πάρω όσα παιχνίδια μπορέσω ικανοποιώντας και τον προπονητή μου που με πιστεύει τόσο πολύ. Ευχαριστώ τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα, στηρίζει και τη δική μου προσπάθεια».
Ο κ. Γιώργος Αϋφαντής ευχαρίστησε τον Παναιτωλικό που μέσω της βράβευσης αυτής αναδεικνύεται και η επιχείρησή του. «Η στήριξη της προσπάθειας που κάνει ο Παναιτωλικός είναι υποχρέωση για τους επιχειρηματίες της περιοχής μας, όπως και για όλους τους φιλάθλους. Είμαστε αρωγοί της ομάδας του νομού μας στον αγώνα που δίνει στη μεγάλη κατηγορία και τις μεγάλες υποχρεώσεις που έχει. Είμαι χαρούμενος που σήμερα βραβεύουμε ένα νέο παιδί και εύχομαι στον Στέφανο να ανοίξει τα φτερά του στο χώρο αυτό με τα καλύτερα αποτελέσματα. Βοηθώντας τον Παναιτωλικό να μπορέσει κι αυτός να διαπρέψει».
Ο κ. Αϋφαντής αποκάλυψε ότι τις επόμενες μέρες θα παρουσιαστεί μια πολύ ενδιαφέρουσα έκπληξη για τους φιλάθλους: «Οφείλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρό μας τον κ. Κωστούλα που σε συνεργασία μαζί του, μας δίνεται η ευκαιρία ως επιχείρηση να υλοποιήσουμε μια ιδέα και σύντομα να παρουσιάσουμε ένα προϊόν που έχει πολύ μεγάλη σχέση με τον Παναιτωλικό».
Την ΠΑΕ Παναιτωλικός εκπροσώπησαν στην εκδήλωση μέλη του Δ.Σ. με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Γεράσιμο Μπελεβώνη, ο οποίος δήλωσε: «Συγχαίρουμε τον κ. Αϋφαντή και τους συνεργάτες του για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν. Πρόκειται για μια επιχείρηση σημαντική για την πόλη και το νομό, με υποδειγματικές εγκαταστάσεις και υλικοτεχνικές υποδομές, που εξασφαλίζουν άριστο ποιοτικό αποτέλεσμα για τον καταναλωτή. Τον ευχαριστούμε που βρίσκεται δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας και για την άριστη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει. Θα είμαστε δίπλα του σε κάθε του πρωτοβουλία στηρίζοντας την για το καλό του τόπου μας».115114