GAIA

GAIA

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

60'' με το Νίκο Μάνεση στο Μεσολόγγι


Η εκπομπή 60′ Ελλάδα με τον Νίκο Μάνεση έκανε γυρίσματα τηλεοπτικά στον Δήμο Μεσολογγίου.2 τηλεοπτικά συνεργεία με τον Νίκο Μάνεση και τον ρεπόρτερ Γιώργο Γρηγοριάδη θα αναδείξουν μέσω της εκπομπής με τα ρεπορτάζ τις ομορφιές αλλά και τα προβλήματα της περιοχής του Δήμου Μεσολογγίου....
Χαρακτηριστικό είναι οτι απο όπου και αν πέρασαν όλος ο κόσμος έδινε συγχαρητήρια για την εκπομπή μιας και είναι η μοναδική στην Ελληνική τηλεόραση που άφησε τα τηλεοπτικά στούντιο και πήγε κοντά στον κόσμο στην περιφέρεια.Κάτι που έκαναν παλιά οι τηλεοπτικοί σταθμοί και με ρεπορτάζ ή εκπομπές προέβαλαν την όμορφη Ελλάδα μας.
manesis_mesologgi_Προσωπική φιλία χρόνων με τον Νίκο Μάνεση και τον ρεπόρτερ Γιώργο Γρηγοριάδη και φυσικό και επόμενο να είμαστε δίπλα τους στα γυρίσματα απο την πρώτη στιγμή όπως επίσης και ο Γιώργος Αποστολάκος,Γεράσιμος Ρεπάσος και ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με τον γραμματέα του Ντίνο Πασιόπουλο που βοήθησαν σε ότι χρειάστηκαν οι άνθρωποι της εκπομπής.
Οταν θα παρουσιαστεί η εκπομπή το Onairnews θα σας παρουσιάσει όλο το φωτογραφικό υλικό και βίντεο της αποστολής της εκπομπής 60′ Ελλάδα στον δήμο Μεσολογγίου.
Διαβάστε αναλυτικά για την εκπομπή όπως παρουσιάζεται στο επίσημο σάιτ της τηλεόρασης του alpha.
Πυξίδα ο άνθρωπος. Προορισμός η ελληνική περιφέρεια. Στόχος του ταξιδιού η καταγραφή των προβλημάτων αλλά και του αισιόδοξου μηνύματος ότι σε έναν τόπο που βιώνει έντονα τη νέα σκληρή πραγματικότητα υπάρχουν πολίτες που όχι μόνο στέκονται όρθιοι αλλά και βρίσκουν τη δύναμη να δημιουργούν.
Ο Νίκος Μάνεσης αφήνει το τηλεοπτικό πλατό και επισκέπτεται περιοχές της χώρας που καλούνται να λύσουν κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα τα οποία οδηγούν σε αδιέξοδα. Θα δει αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι. Θα συναντήσει πρόσωπα που παρέμειναν ενεργά και αντιμετώπισαν με ευρηματικότητα, χιούμορ και αισιοδοξία την κρίση! Θα ζήσει μαζί τους τη δύσκολη καθημερινότητά, θα μπει στα σπίτια τους, στους χώρους εργασίας τους, θα καταγράψει ανησυχίες και όνειρά. Για 60’, η μικρή οθόνη θα γεμίσει από εικόνες, χρώμα και άρωμα Ελλάδας, αλλά και ιστορίες συνανθρώπων μας που μέσα από την προσωπική τους διαδρομή αναζήτησαν και βρήκαν λύσεις για να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τον τόπο τους.
«Η Ελλάδα δεν μπορεί να χωρέσει σε 60’» δηλώνει ο Νίκος Μάνεσης, «για να χωρέσει χρειάζεται μία ζωή. Η Ελλάδα δεν είναι γεωγραφικά μήκη και πλάτη, η Ελλάδα μπορεί να είναι ιδέα, μπορεί να είναι καρδιά, μπορεί να είναι αντίληψη, μπορεί να είναι αγάπη, μπορεί να είναι πολλά πράγματα. Το «60’ Ελλάδα» είναι μια ψηφίδα Ελλάδας και επειδή, όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε ξεχάσει την πατρίδα μας πιστεύω ότι έστω και αυτός ο χρόνος είναι αρκετός. Το οδοιπορικό μας στην ελληνική περιφέρεια ξεκινά, και μ’ έναν πολύ πρόχειρο υπολογισμό φέτος θα μετρήσουμε περίπου έναν πενταψήφιο αριθμό χιλιομέτρων. Στο επίκεντρο θα βρίσκεται και πάλι ο άνθρωπος. Στην εκπομπή θα φωτίσουμε τις ιστορίες των ανθρώπων και μέσα από αυτές την εικόνα του κάθε τόπου»
όπου».
manesis_mesologgi  2_
manesis_mesologgi  6_
manesis_mesologgi  3_
manesis_mesologgi  5_