GAIA

GAIA

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Με μουσική και χορό από μαθητές η συγκέντρωση των καθηγητών (φωτο)


koi-elme-plateia 25-7- 13 1Με προβολή του έργου των μαθητών της ΕΠΑΣ και των ΕΠΑΛ αλλά και… παραδοσιακούς χορούς από τους ίδιους τους μαθητές πραγματοποιήθηκε  η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των καθηγητών της Τεχνολογικής-Επαγγελματικής εκπαίδευσης πριν από λίγη ώρα στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο....

koi-elme-plateia 25-7-13 2
Μοναδικός ομιλητής απόψε ήταν ο πρόεδρος της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Γ. Καραμητσόπουλος ο οποίος ανέγνωσε μάλιστα ψήφισμα της ΟΛΜΕ με το οποίο καλούνται σε κοινό αγώνα γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί.
koi-elme-plateia 25-7-13 3
Ο πρόεδρος της Β’ΕΛΜΕ, μεταξύ άλλων, ανέφερε στην ομιλία του: «Έκλεισε χιλιάδες ΕΠΑΛ σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα βρισκόμαστε εδώ συνεχίζοντας μια σειρά κινητοποιήσεων που πραγματοποιούμε τον τελευταίο διάστημα, πολλές από τις οποίες έχουν γίνει από κοινού και με άλλους φορείς όπως είναι οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι υπάλληλοι των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για να διαμαρτυρηθούμε και πάλι ενάντια σε αυτόν τον κατήφορο της κυβέρνησης , η οποία στο όνομα, όπως λέει, του εξορθολογισμού, διαλύει τα πάντα. Η κυβέρνηση με μια απόφαση που πάρθηκε εν μία νυκτή κατάργησε 50 ειδικότητες της Τεχνικής Εκπαίδευσης, άφησε 2.500 καθηγητές στον δρόμο, 20.000 μαθητές χωρίς σχολείο από τον Σεπτέμβριο και εκατοντάδες άλλους συναδέλφους μας χωρίς ωράριο» .
koi-elme-plateia 25-7-13