GAIA

GAIA

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Αγροτικές Κινητοποιήσεις στο Αγρίνιο


0dia999
Διαμαρτυρία στην ΔΕΗ, συγκέντρωση στην πλατεία και αποκλεισμός της Εθνικης οδού.
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες.Στο Αγρίνιο τα μέλη του ΠΑΜΕ σήμερα διαδήλωσαν αρχικά έξω από το κτίριο της ΔΕΗ για περίπου μισή ώρα, ενάντια στις νέες ...
αυξήσεις στο ρεύμα, ενώ στη συνέχεια, κινήθηκαν προς την πλατεία Δημοκρατίας, όπου διαδήλωσαν μαζί με τους αγρότες - μέλη της ΠΑΣΥ και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλ/νίας.
Στο σημείο παρευρέθηκε και ο βουλευτής Αιτωλ/νίας του ΚΚΕ Νίκος Μωραίτης ο οποίος έκανε λόγο για βάρβαρη πολιτική που προωθεί η κυβερνηση τονίζοντας ότι ο αγώνας των αγροτών δεν θα έχει τέλος, καθώς και ο πρόεδος της ΟΑΣ Αιτωλ/νίας κ.Κοτοπούλης, ο οποίος κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις, ζητώντας την συμπαράσταση των παρευρισκομένων προκειμένου να ενισχυθεί το μπλόκο. Αμέσως μετά ακολούθησε πορεία, μέχρι τον Άγιο Δημήτριο, όπου διάβασαν τα αιτήματα τους και πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου.
Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν σκέψεις να προχωρήσουν το απόγευμα στον αποκλεισμό του κόμβου στο Κεφαλόβρυσο ή σε αυτόν του Κουβαρά.


0deh t
0dia2
0dia3
0dia5
0dia7
0dia9
0dia8
0dia10
0dia11
απο το cityvoice.gr