GAIA

GAIA

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Απάντηση στις “ανυπόστατες καταγγελίες της Πολυτεκνικής Παρέμβασης”


Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων απαντά διεξοδικά στην κριτική που δέχθηκε από την παράταξη “Πολυτεκνική Παρέμβαση”.  “Κατανοούμε μέχρι ενός σημείου την τακτική της  αντιπολίτευσης να υπερβάλλει τα πράγματα, αλλά το να παραποιεί πλήρως την αλήθεια την εκθέτει ανεπανόρθωτα” αναφέρεται χαρακτηριστικά. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων:
 Απάντηση στις ανυπόστατες  καταγγελίες της  πολυτεκνικής παρέμβασης
Διαβάσαμε  τις ψευδείς και ανυπόστατες  καταγγελίες της πολυτεκνικής παρέμβασης σχετικά με τις εκλογές του συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 και απαντώντας επί της ουσίας των καταγγελιών, σας
γνωρίζουμε ότι οι εκλογές διεξήχθησαν παρουσία δύο δικαστικών αντιπροσώπων και εφαρμόστηκαν πλήρως στις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού σχετικά με τον ορισμό της εφορευτικής επιτροπής και των άλλων διαδικασιών.
Δεν συνέβη κανένα επεισόδιο  παρά μόνο οι διαξιφισμοί του κ. Κώστα  Κορδάτου και Δημ. Μακρή με τον έναν δικαστικό αντιπρόσωπο να επιτρέψει στους δύο με τρείς ΡΟΜΑ να ψηφίσουν έστω και πέραν της καθορισμένης ώρας, το ότι κινδύνευσε μετά από εντολή του δικαστικού αντιπροσώπου να συλληφθεί ο κ. Ξενίδης Χρήστος αυτό οφείλετο στο ότι επέδειξε επιθετικότητα και αυθάδεια προς το δικαστικό αντιπρόσωπο και “γλίτωσε” στην κυριολεξία τη διαδικασία του αυτοφώρου μετά από παράκληση του απερχόμενου προέδρου κ. Κων/νου Γκρίζη.
Πρέπει εδώ να σημειωθεί  ότι οι προαναφερθέντες κύριοι Κορδάτος Κ. και Μακρής Δ. βρίσκονταν μόνιμα κατά τη διαδικασία των εκλογών στην είσοδο του 4ου Δημοτικού σχολείου όπου διεξήχθησαν οι εκλογές, χωρίς να τους εμποδίσει κανείς και προσπαθούσαν μάταια γι ΄αυτούς να επηρεάσουν και να δώσουν ψηφοδέλτια στους προσερχόμενους πολύτεκνους ψηφοφόρους.
Ως προς τη μη υποβολή  υποψηφιοτήτων και από άλλους πολύτεκνους δεν μπορούν βασικά να κατηγορούν την παράταξή μας αφού το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο  εγκαίρως και εγγράφως ενημέρωσε  τους πάντες, τόσο για την ημέρα  των εκλογών, όσο και για την  τελευταία ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων. Για την ιστορία τους ενημερώνουμε ότι η σημερινή διοίκηση κατάφερε μετά από μεθοδική προσπάθεια και  κυρίως με την παρουσίαση ουσιαστικών προτάσεων στο εκλογικό σώμα, όταν ήταν αντιπολίτευση να ανατρέψει με νόμιμες εκλογικές διαδικασίες την προηγούμενη ισχυρή διοίκηση, μη υιοθετώντας υβριστικές και συκοφαντικές μεθόδους και συμπεριφορές που εφαρμόζει η πολυτεκνική παρέμβαση.
Κατανοούμε μέχρι ενός σημείου την τακτική της αντιπολίτευσης να υπερβάλλει τα πράγματα, αλλά το να παραποιεί πλήρως την αλήθεια την εκθέτει ανεπανόρθωτα.
Αποτέλεσμα αυτής της  τακτικής που ακολούθησαν και  προεκλογικά τα μέλη της πολυτεκνικής παρέμβασης, ήταν να γνωρίσουν την συντριβή και τον εκλογικό καταποντισμό, αφού μόλις και μετά βίας συγκέντρωσαν το ποσοστό 12% και όχι 30% όπως ψευδώς αναγράφουν. Ετσι εξηγείται γιατί επιτίθενται με τόσο λυσσαλέο μίσος στην παράταξή μας, γιατί προφανώς θέλουν μ΄αυτό τον τρόπο να αποπροσανατολίσουν και να δικαιολογήσουν τη δική τους ανεπάρκεια και παταγώδη αποτυχία.
Εμείς η κριτική  δεν μας ενοχλεί καθόλου, απεναντίας την επιδιώκουμε. Όταν όμως θα παραποιούν τα γεγονότα με ψεύδη και συκοφαντίες θα παίρνουν της δέουσας απαντήσεις με επιχειρήματα, παρ΄ ότι το χρόνο μας θέλουμε να τον διαθέτουμε σε ποιο παραγωγικούς σκοπούς.
Οσον αφορά τις ειρωνείες τους και τις απαξιωτικές τους αναφορές για το θρησκευτικό μας πιστεύω τις αφήνουμε ασχολίαστες και “ελπίζουμε να μας επιτρέπουν”  να τις εκφράζουμε ελεύθερα καθότι παρουσιάζονται και ως υπέρμετρα δημοκράτες.
Χωρίς διάθεση  ειρωνείας από την πλευρά μας τους δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με την βοήθεια Του Θεού το έργο μας, για την προβολή και επίλυση των προβλημάτων των πολύτεκνων οικογενειών και για το λόγο αυτό με την ευκαιρία ενημερώνουμε ότι αποφασίσαμε ήδη να διοργανώσουμε λίαν συντόμως ημερίδα διαμαρτυρίας στην οποία θα κληθούν όλες οι πολύτεκνες οικογένειες να δώσουν δυναμικό και βροντερό παρόν και να απαιτήσουμε άμεσα λύση στα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως πολύτεκνοι.
      Για το Διοικητικό Συμβούλιο
ΔΗΜ.ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ ΗΛΙΑΣ ΓΙΩΤΗΣ                                 
ΚΩΝ.ΓΚΡΙΖΗΣ   Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ            ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΔΑΤΟΥ
ΕΡΜΙΑΣ ΝΤΖΑΛΑΣ Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ         ΥΠΕΥΘ. ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΠΑΝ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ
ΚΩΝ.ΚΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                   ΜΕΛΟΣ ΧΡΙΣ.ΔΑΒΡΑΖΟΣ
ΠΑΝ/ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ  ΤΑΜΙΑΣ                               ΜΕΛΟΣ  ΠΑΝ.ΚΑΝΤΑΝΗΣ
ΔΗΜ.ΚΡΟΚΙΔΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ