Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΄΄ΑΝΕΣΙΣ΄΄ από την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 θα προβάλει τις παρακάτω ταινίες :....

Το Δωμάτιο The Room Ώρα Προβολής Καθημερινά : 9.30 μ.μ
Ο πεντάχρονος Τζακ έχει μεγαλώσει σε ένα δωμάτιο δέκα τετραγωνικών, στο οποίο συνεχίζει να ζει με τη μητέρα του. Ώσπου εκείνη αποφασίζει πως έφτασε η ώρα να ξεγελάσουν τον άντρα που τους κρατά φυλακισμένους εκεί και να βγουν στον έξω κόσμο.
Σκηνοθεσία : Λένι Άμπρααμσον
Παίζουν: Μπρι Λάρσον, Τζόαν Άλεν, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ
Η Γυνή Να Φοβήται τον Άνδρα Ώρα Προβολής Καθημερινά : 7.30 μ.μ
Μία από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες της δεκαετίας του 1960 επανέρχεται στους κινηματογράφους, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ: Με χρώμα!Ένας χωρισμένος πλέον δημόσιος υπάλληλος θυμάται τη μακροχρόνια σχέση με τη γυναίκα του, στην οποία προτού παντρευτούν φερόταν αυταρχικά. Την ημέρα του γάμου τους, όμως, εκείνη αποφασίζει να… πατήσει πόδι.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Τζαβέλλας
Παίζουν: Γιώργος Κωνσταντίνου, Μάρω Κοντού, Δέσπω Διαμαντίδου, Κατερίνα Γώγου
Ώρα Προβολής Καθημερινά : 7.30 μ.μ
Ζωούπολη Ώρα Προβολής : 5.30 μ.μ
Zootopia
Η μοντέρνα μητρόπολη της Ζωούπολης δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη. Είναι ένα χωνευτήριο όπου κάθε είδους ζώο, από τον θηριώδη ελέφαντα μέχρι το μικροσκοπικό τρωκτικό, συνυπάρχει με το άλλο. Παρ” όλα αυτά, η πόλη είναι χωρισμένη σε κοινωνικές τάξεις βασισμένες σε συνήθειες και στερεότυπα. Όταν η αισιόδοξη και πανέξυπνη Τζούντι Χοπς καταφθάνει, ανακαλύπτει ότι το να είσαι το πρώτο λαγουδάκι αστυνομικός ανάμεσα σε μεγαλόσωμα και σκληρά ζώα δεν είναι καθόλου εύκολο. Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, αρπάζει την ευκαιρία να λύσει μια υπόθεση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα συνεργαστεί με μια κυνική και παμπόνηρη αλεπού που ακούει στο όνομα Νικ Γουάιλντ. Έχουν λιγότερες από 48 ώρες στη διάθεση τους για να βρουν ένα εξαφανισμένο θηλαστικό.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΟ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 4 euro KANONIKO 6 euro
Τηλ. Επικοινωνίας : 2641044345