GAIA

GAIA

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 2013


Γράφει ο Βασίλης Δ. Λοϊζος
Τα προηγούμενα έτη είναι αλήθεια ότι ζήσαμε πολύ δύσκολες στιγμές που ήταν το αποτέλεσμα των πολιτικών που ασκήθηκαν την τελευταία δεκαετία, πολιτικές με πολλά λάθη και χωρίς κανέναν στρατηγικό σχεδιασμό.

Πολιτικές που σίγουρα αδικούν την χώρα και το τόπο μας, αφού υπάρχουν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις και κριτήρια που με τους ανάλογους χειρισμούς μπορεί να μας φέρουν σε μεγαλύτερα επίπεδα ανάπτυξης και επιτέλους να κατακτήσουμε όλα αυτά που δικαιούμαστε.

Σιγά - σιγά διαμορφώνονται όλες εκείνες οι συνθήκες που μπορεί να οδηγήσουν την πατρίδας σε ένα νέο δρόμο, στο δρόμο της ανασύνταξης και της ανάπτυξης. Αυτό το μονοπάτι καλούμαστε να το ακολουθήσουμε όλοι χωρίς διαχωρισμούς, κομματισμούς και συμφέροντα αλλά να προτάξουμε το κοινό καλό και την ευημερία του τόπου μας.

Το 2013 θα πρέπει να είναι έτος που θα διακατέχεται απο όλα τα παραπάνω αλλά να είναι η χρονιά που θα δοθεί η ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να βγουν μπροστά και με το νεανικό τους ενθουσιασμό αλλά και την φρεσκάδα των ιδεών τους να βοηθήσουν για την αναγέννηση της χώρας μας.

Καλή χρονιά σε όλους.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ. ΛΟΪΖΟΣ