GAIA

GAIA

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Το ψέμα και τα κοντά ποδάρια. Έκθετος ο Δήμαρχος στα μάτια των πολιτών.



Στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 5/12/2016, επαληθεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η λαϊκή ρήση που χρησιμοποιεί κατά κόρον ο Δήμαρχος Αγρινίου, κ. Γιώργος ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.
"Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια". Το εμπεδώσαμε καλά αυτό.


Όταν ο Επικεφαλής της Παράταξής μας, κ. Δημήτρης ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ, ρώτησε τον Δήμαρχο σχετικά με την πρόσφατη επιστολή της ΠΕΕΓΕΠ προς τα ΜΜΕ της περιοχής,...
στην οποία επισήμανε πως ο κ. Παπαναστασίου είχε ενημερωθεί τον Σεπτέμβριο του 2014  για την πρόθεση της άνω επιστημονικής ένωσης (ΠΕΕΓΕΠ) να αναλάβει ΔΩΡΕΑΝ την εκπόνηση μελέτης για το Παπαστράτειο Πάρκο Αγρινίου, αυτός χαμογέλασε ειρωνικά και αποκάλεσε ψεύτες τους συνδημότες μας που τον είχαν συναντήσει τότε και τον ενημέρωσαν.
Για κακή του τύχη όμως, οι "ψεύτες" ήταν παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο και του ζήτησαν εξηγήσεις για τα ψέματα και τις συκοφαντίες που τον τελευταίο καιρό έχουν ειπωθεί γι' αυτούς, από τον ίδιο και τους συνεργάτες του.
Το μέλος της ΠΕΕΓΕΠ, κ. Δημήτρης Γερονίκος (γεωπόνος), πρώτα ανάγνωσε και μετά μοίρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο γραπτή δήλωση υπογεγραμμένη από 5 συνδημότες μας.
Οι συμπολίτες μας αναφέρουν στη δήλωσή τους ότι ήταν παρόντες στην ενημέρωση του Δημάρχου και του Γ.Γ κ. Τζιώλη, σχετικά με την πρόταση της ΠΕΕΓΕΠ για δωρεάν εκπόνηση μελέτης, που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2014.
          Λαμβάνοντας υπ' όψιν όσα συνέβησαν, θεωρούμε πως δεν είναι δυνατόν όλοι να ψεύδονται και ο Δήμαρχος να δηλώνει αψευδής και αλάθητος.
Αυτά συμβαίνουν μόνο στο Βατικάνο και τα απολαμβάνει ο εκάστοτε ποντίφικας.
Βέβαια, μια ιδιότυπη "παπική φρουρά" που προστατεύει το δημαρχιακό "prestige", φρόντισε να μη γίνει η παραμικρή αναφορά για το γεγονός εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, κάτι που σίγουρα μας δημιουργεί απορίες και ερωτηματικά.
Ποιος ξέρει; Ίσως τα καθοδηγητικά NON PAPER του γραφείου τύπου του Δημάρχου, να έχουν "θολώσει" το ειδησεογραφικό τοπίο, κάνοντας τους πέντε συμπολίτες μας που εγκάλεσαν τον Δήμαρχο για την απαράδεκτη και υποκριτική του στάση, να φαντάζουν αόρατοι και ανάξιοι λόγου.
          Το ψέμα μπορεί να ελίσσεται κ. Δήμαρχε.
Άλλες φορές περπατάει με τα κοντά του πόδια και άλλες υπογράφει για το μέλλον μας με τα κοντά του χέρια.
Σας προτείνουμε να μην ξαναχρησιμοποιήσετε τις λαϊκές παροιμίες για τους άλλους.
Είστε έκθετος στα μάτια των πολιτών και αιχμάλωτος στα ψέματά σας.
Ψέμα ή Αλήθεια;

Γραφείο Τύπου Δημοτικής Παράταξης

«ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ - ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»