GAIA

GAIA

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Κάλεσμα του Κ.Κ.Ε. για στήριξη της εκδήλωσης με τον Δημ. Κουτσούμπα στο Αγρίνιο

«Οικονομική εξόρμηση» και πολιτικές συγκεντρώσεις από το ΚΚΕ για την ενίσχυση του κόμματος. Συνέντευξη Τύπου  ενόψει της εκδήλωσης με ομιλητή τον Δημ. Κουτσούμπα.

«Γνωρίζουμε ότι η οικονομική κατάσταση των λαϊκών στρωμάτων και  της εργατικής τάξης είναι δύσκολη λόγω της φτώχειας και της ανεργίας. Παρόλα αυτά, όλο αυτό το διάστημα , ....
καταγράφεται μια σημαντική οικονομική ενίσχυση του κόμματος από το υστέρημα των λαϊκών στρωμάτων, ακριβώς επειδή καταλαβαίνουν ότι τα λεφτά τους πιάνουν τόπο, ότι θα πάνε για να συνεχιστεί η δράση του κόμματός μας και το επόμενο διάστημα», ανέφερε η κα Πένυ Τριάντη , Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στα γραφεία του κόμματος στο Αγρίνιο, με αφορμή την επίσκεψη του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο Αγρίνιο το ερχόμενο Σάββατο.
Στη συνέντευξη συμμετείχαν και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μέλος του γραφείου της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, αλλά και ο Γιάννης Ποσοτίδης, μέλος της επιτροπής Δυτ. Ελλάδας στο ΚΚΕ, που κάλεσε σε συμμετοχή στην εκδήλωση-συνεστίαση  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, μετά τις 9 το βράδυ, στο Emileon , με ομιλητή τον Δημ. Κουτσούμπα . «Καλούμε όσο το δυνατόν πιο πλατιά να στηρίξουν το κόμμα για την ισχυροποίησή του. Αυτό έχει ανάγκη ο τόπος και οι λαϊκές οικογένειες», είπε χαρακτηριστικά.
Όπως ανέφερε η κα Τριάντη, «η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική για το κόμμα και οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα ανέδειξαν τον πρωτοπόρο ρόλο και την ανιδιοτέλεια των κομμουνιστών , την προσφορά τους στους ταξικούς αγώνες, το μεγαλείο της δράσης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας». Για τη δράση του ΔΣΕ στη Δυτική Ελλάδα, η Τομεακή Οργάνωση του ΚΚΕ έχει φτιάξει μάλιστα ένα ημερολόγιο –λεύκωμα.
απο: agrinionews.gr

dscn5529

dscn5530

dscn5531

dscn5534
synentefxi-kke1