GAIA

GAIA

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Η ατζέντα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου της 11ης Ιουλίου 2016.


Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί η 8η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων επί της οδού Αναστασιάδη 1 (πρώην Τράπεζα της Ελλάδος), για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.          Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για την Διατλαντική Συμφωνία Εμπορίου και Επενδύσεων (TTIP), την Γενική Οικονομική και Εμπορική Συμφωνία μεταξύ Ε.Ε. και Καναδά (CETA) και την Συμφωνία Εμπορίου και Υπηρεσιών (TISA).
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ρόκος).
2.          Έγκριση ή μη υποβολής πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» για την ένταξη της πράξης: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης με κωδικό 14.31.34.1, ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 14 «Διατήρηση και Προστασία του Περιβάλλοντος – Προαγωγή της Αποδοτικής χρήσης των πόρων (ΤΑ)» με τίτλο «Αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης και περιορισμός διαρροών».
(Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παπαναστασίου)................

3.          Έγκριση ή μη υποβολής πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα» για την ένταξη της πράξης με τίτλο: «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Αγρινίου», στο πλαίσιο της πρόσκλησης με κωδικό 9.iv.1.1.a, ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και των Διακρίσεων».
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκρίζης).
4.          Έγκριση ή μη υποβολής πρότασης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα» για την ένταξη της πράξης με τίτλο: «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγρινίου», στο πλαίσιο της πρόσκλησης με κωδικό 9.ii.1.1.b, ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και των Διακρίσεων».
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκρίζης).
5.          Έγκριση ή μη τη συνέχισης της χρηματοδότησης των Κοινωνικών Δομών για την αντιμετώπιση της φτώχειας στο Δήμο Αγρινίου.
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Καλαντζής).
6.          Έγκριση ή μη σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αγρινίου και του Α.Σ. Άμμου Ν.ΑΛΙΑΚΜΩΝ για μεταποίηση νωπών φρούτων, ροδάκινων και νεκταρινιών, σε χυμούς.
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Καλαντζής).
7.          Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος του Δήμου Αγρινίου έτους 2016.
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκούντας).
8.          Πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών για το έτος 2016, με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας έως δύο (2) μηνών (Υ.Ε. εργάτες πυροφύλακες).
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκρίζης).
9.          Διαγραφή ή μη προστίμων και οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους Δήμου Αγρινίου και διόρθωση χρηματικών καταλόγων.
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκούντας).
10.          Έγκριση ή μη εκμίσθωσης καλλιεργήσιμης γης στην Τοπική Κοινότητα Νερομάνας.
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκούντας).
11.          Έγκριση ή μη της παράτασης ισχύος των συμβάσεων για την προμήθεια καυσίμων για τις ανάγκες των Νομικών του Προσώπων του Δήμου Αγρινίου «Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» και «Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκούντας).
12.          Έγκριση ή μη του 1ου Α.Π.Ε. (τακτοποιητικός) και του 1ου Π.Κ.Τ.Ν.Μ.Ε. του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις - συντηρήσεις οδών Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Αγρινίου».
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ρόκος).
13.          Έγκριση ή μη δικαιολογημένων απουσιών Δημοτικών Συμβούλων από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κατά την περίοδο από 1-1-2016 έως 30-06-2016.
(Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ρόκος).