GAIA

GAIA

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Τοπικού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου.

           Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.με απόφασή του ενέκρινε την ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Τοπικού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου.


           Τα νέα μέλη είναι τα εξής: Κωνσταντίνος Μπόκας (Κτηνίατρος, Α’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας) ως Πρόεδρος, Άννα Παπαχρήστου (Συμβολαιογράφος) ως Αντιπρόεδρος, Ειρήνη Ντάσκαρη (Βιοχημικός, Νοσοκομείο Αργινίου) ως Γραμματέας, Σοφία Παπακωνσταντίνου (Μαθηματικός) ως Ταμίας, Κωνσταντίνα Σαμαρά (Εκδότρια – Δημοσιογράφος) ως Μέλος, Κωνσταντίνος Σιδέρης (Γενικός Χειρουργός) ως Αναπληρωματικό Μέλος, και Φώτιος Στρανομίτης (Δικηγόρος) ως Αναπληρωματικό Μέλος.

           Θα θέλαμε επιπλέον να σας ενημερώσουμε ότι το νέο ΔΣ, με την ανάληψη των καθηκόντων του, συναντήθηκε χθες με τις εθελόντριες του Ε.Ε.Σ. που επί σειρά ετών προσφέρουν απλόχερα το χρόνο, τη βοήθεια και την ανθρωπιά τους, συζήτησαν μαζί τους για τους καινούριους στόχους και τις κατευθύνσεις που πρέπει να δοθούν, εν όψει των νέων δεδομένων που επικρατούν στην χώρα μας λόγω του προσφυγικού ζητήματος, αλλά πρωτίστως για τους συμπατριώτες μας που αυτά τα χρόνια δοκιμάζονται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.