GAIA

GAIA

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Τραγωδία στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών με δύο νεκρούς σμηνίτες της 117 Π.Μ. Ανδραβίδας!


 

 
alt
 

 
 
 
Ένας 20χρονος που γεννήθηκε στo Μάνεσι Καλαβρύτων κι ένας 19χρονος που γεννήθηκε στη Χαλανδρίτσα είναι τα θύματα του τροχαίου που σημειώθηκε στις 7 περίπου το πρωί στη Ν.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, στο 27.300 χλμ, στο ύψος του Γομοστού.

Πρόκειται για δύο σμηνίτες που υπηρετούσαν στην 117 Π.Μ. στην Ανδραβίδα. Το όχημά τους σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες κινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομίας φαίνεται πως για άγνωστο λόγο βγήκε από την πορεία του και συγκρούστηκε με φορτηγό. 
Οι δυο σμηνίτες αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους και στη συνεχεία στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». 
Τους νεαρούς απεγκλώβισαν άνδρες της Π.Υ. της ΒΙΠΕ Πατρών, ενώ η κυκλοφορία στο σημείο του δυστυχήματος διεξάγεται κανονικά.

Τον χαμό δύο παλικαριών θρηνεί η Ελλάδα, καθώς δύο σμηνίτες της 117 Π.Μ. της Ανδραβίδας βρήκαν τραγικό θάνατο λίγο πριν από τις 7 το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών στο ύψος του Γομοστού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με απορριμματοφόρο, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν.
Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία, η 6η ΕΜΑΚ και η Πυροσβεστική, οι οποίοι δυστυχώς απεγκλώβισαν άψυχα τα σώματα των δύο νέων.
Οι δύο σμηνίτες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, όπου ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, όταν οι δικοί τους άνθρωποι πληροφορήθηκαν όσα τους επεφύλασσε η μοίρα...