GAIA

GAIA

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ!!! ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ!!!

Η αναρτηση αυτή είχε γίνει εδώ και ένα μήνα , συγκεκριμένα την Πέμπτη 8 Αυγούστου. 
Είχαμε αποστείλει το κείμενο και τις φωτογραφίες στις αρμόδιες υπηρεσίες καθώς επίσης και σε συναδέλφους και οι περισσότεροι το ανάρτησαν στα Ηλεκτρονικά Μέσα
Η κατάσταση στο Ζευγαράκι παραμένει ως έχει. ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρθηκε και καθαρίσει αυτό το επικίνδυνο έλος εκτός απο τη βρωμιά, τα κουνούπια που όλο το καλοκαίρι και ακόμη ταλαιπωρούν τους κατοίκους και όλους τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται  , σε λίγες μέρες  θα αρχίσουν και οι βροχές, που σημαίνει οτι θα πνιγούν απο τα νερά οι άνθρωποι που μένουν εκεί.


Χάος απο ελώδη νερά, βρωμιά, χόρτα τεράστια σε ύψος .... 
η αδιαφορία των υπεύθυνων σε όλο της το μεγαλείο!!!Τι έχουν να απαντήσουν οι αρμόδιοι;;; 
 ο Δήμος Αγρινίου,  ο Πρόεδρος του Τ.Δ., ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος,
 ο κ. Αντιπεριφερειάρχης,
  το ΚΕΕΛΠΝΟ στο οποίο αποστέλλεται ανάλογη καταγγελία ;;;;

Στο Ζευγαράκι αντικρύζει κανείς μια εικόνα ανάρμοστη αλλά και επικίνδυνη για τη δημόσια....

 υγεία. Αρδευτική διώρυγα του ΤΟΕΒ που πλέον ποτέ δεν γεμίζει με νερό και κανείς αγρότης δεν μπορεί να ποτίσει τα χωράφια του, έχει καταντήσει ένας βάλτος με τεράστια άγρια χορτάρια και ελώδη νερά που τα κουνούπια και τα κάθε λογής έντομα είναι εκατομμύρια. Να αναφέρουμε οτι δίπλα ακριβώς σε απόσταση αναπνοής ζούνε οικογένειες (γύρω στις 15) μόνο στη συγκεκριμένη γειτονιά . ( η διώρυγα διασχίζει όλο το χωριό και συνεχίζει και στα άλλα χωριά της Μακρυνείας )
Κανείς δεν ενδιαφέρεται να την καθαρίσει, κανείς δεν έχει εμφανιστεί να πει πότε ή αν θα καθαριστεί αυτό το έλος. Εμείς ζητάμε μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Πότε θα καθαριστεί;;; Γιατί εως τώρα υπάρχει αυτή η αδιαφορία;;; Γιατί δεν φροντίζει κανείς τις μικρές γειτονιές;;; Γιατί παίζουν με την υγεία των κατοίκων και των μικρών παιδιών;;; Είναι υποχρέωση της πολιτείας η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και η υγιεινή των δημοσίων χώρων και η καθαριότητα.
Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και όχι μικροπολιτικές σκοπιμότητες. 
Θυμούνται τον κόσμο μόνο στις εκλογές και αυτό θα είναι εις βάρος όλων αυτών που εμπαίζουν τους ανθρώπους.  Καθαρίστε αυτό το ΒΟΥΡΚΟ αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη!!! 
Η εικόνα είναι ντροπή  Αυγουστό μήνα με καύσωνα να ζούνε οικογένειες που φορολογούνται αδρά δίπλα σε ένα έλος, για το βίτσιο και την αδιαφορία των υπευθύνων.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!Η διώρυγα που κανείς πρέπει να μαντέψει που βρίσκεται γιατί δεν φαίνεται απο τα χορτάρια απο κάτω φυσικά υπάρχει νερό, βρώμικο και στάσιμο...

 Νερό και λάσπη επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία μέσα στην αρδευτική διώρυγα


Σε όλο το μήκος της διώρυγας επικρατεί το ίδιο χάλι στο βάθος και το νεκροταφείο του χωριού όπου όσοι προσέρχονται για την περιποίηση των τάφων και για οποιαδήποτε τελετή (μνημόσυνα, τρισάγια κ.λ.π.) αντικρύζουν αυτή την απαράδεκτη εικόνα.Επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία  και αντιαισθητικό το θέαμα....

Τι έχουν να απαντήσουν οι αρμόδιοι, ο Δήμος Αγρινίου,  ο Πρόεδρος του Τ.Δ., ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης,  το ΚΕΕΛΠΝΟ στο οποίο αποστέλλεται ανάλογη καταγγελία ;;;;

ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΟΙΩΣΕΤΕ ΧΩΡΟΥΣ  ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ , ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΑΦΟΥ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ.