GAIA

GAIA

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Όξω Ρεπούση απ’ την παράγκα !!!


 Μετά από την πρότασή της να γίνει προαιρετικό το μάθημα των Θρησκευτικών, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, πρότεινε να γίνουν προαιρετικά και τα Αρχαία Ελληνικά επειδή είναι νεκρή γλώσσα. Η είδηση πως τα αρχαία ελληνικά έχουν πεθάνει προκάλεσε σοκ στους πιστούς που προσδοκούν ανάσταση νεκρών.
Μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρότασή της να γίνουν προαιρετικά τα μαθήματα των Θρησκευτικών και των Αρχαίων ελληνικών, η Μαρία Ρεπούση παραδέχτηκε το σφάλμα της και ζήτησε να γίνει υποχρεωτικό το μάθημα των Θρησκευτικών αλλά να διδάσκεται στην αρχαία ελληνική γλώσσα.
Τι επόμενες ημέρες, η Μαρία Ρεπούση σκοπεύει να προτείνει να γίνει προαιρετικό το σχολείο.
(Η Μαρία Ρεπούση δουλεύει για την Χρυσή Αυγή. Καμία αίσθηση χρόνου, χώρου και καταστάσεων. Στην κοσμάρα της. Κάποιοι λένε «αυτό που είπε η Ρεπούση αυτή τη φορά είναι σωστό». Και ο Χίτλερ έλεγε κάποια «σωστά» πράγματα. Και ο Κασιδιάρης λέει. Όλοι λέμε κάτι σωστό κάποιες φορές. Ακόμα και οι ηλίθιοι. Αυτοί κατά λάθος.)
Η Μαρία Ρεπούση πρότεινε επίσης να γίνουν…προαιρετικά τα Λατινικά, ενώ επισήμανε πως και τα Καλιαρντά είναι νεκρή γλώσσα, οπότε θα πρέπει να τα καταργήσουμε.