GAIA

GAIA

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δύο νέα έργα, δημοπρατούνται στις 9 Οκτωβρίου agrinioκαι 27 Νοεμβρίου, μετά την έγκριση των όρων δημοπράτησης από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγρινίου.
 Το πρώτο έργο με τίτλο « Αντικατάσταση εμπλουτισμός δικτύου άρδευσης  Τ. Κ. Σκουτεράς Δήμου Αγρινίου» συνολικού προϋπολογισμού 615.000,00 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ¨Αλέξανδρος Μπαλτατζής¨ θα δημοπρατηθεί στις 9 Οκτωβρίουκαι αφορά τον εκσυγχρονισμό του αρδευτικού δικτύου της Τοπικής Κοινότητας  Σκουτεράς.
Ειδικότερα προβλέπεται η αντικατάσταση του δικτύου ανοιχτών διωρύγων, που αυτή τη στιγμή υπολειτουργούν, με δίκτυο κλειστών υπόγειων, σωληνωτών αγωγών υπό πίεση.
Το δεύτερο έργο με τίτλο  «Προμήθεια Κινητού Εξοπλισμού Λειτουργίας του έργου: ΧΥΤΑ 2ΗΣ Γ.Ε.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ & ΣΜΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού 1.107.000,00 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας -Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων 2007-2013 και θα δημοπρατηθεί στις 27 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή προβλέπεται η προμήθεια ενός συμπιεστή απορριμμάτων για τις λειτουργικές ανάγκες του ΧΥΤΑ κατά την υγειονομική ταφή των απορριμμάτων.