GAIA

GAIA

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ημερίδα για τον Ελληνικό Πρωτογενή Τομέα στο Αγρίνιο



«Το Παράρτημα Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. πραγματοποιεί ημερίδα για τον Ελληνικό Πρωτογενή Τομέα στο Αγρίνιο»


Το Παράρτημα Πελοποννήσου & Δυτ. Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στα πλαίσια διοργάνωσης ενημερωτικών ημερίδων σχετικών με θέματα που άπτονται του επιστημονικού του πεδίου, πραγματοποιεί με την συνεργασία του Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Αιτωλοακαρνανίας ημερίδα με θέμα «Ο Ελληνικός Πρωτογενής Τομέας. Ευκαιρίες για υγιή ανάπτυξη σε μια οικονομία σε ύφεση» την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 & ώρα 17.00 στο Αγρίνιο (ξενοδοχείο Imperial).

Η ημερίδα απευθύνεται σε επιστήμονες, υπηρεσιακούς παράγοντες, απασχολούμενους στον πρωτογενή τομέα και γενικότερα εμπλεκόμενους στον τομέα αυτό.
Την πρόσκληση & το πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του Παραρτήματος http://geoteepel.gr.

Επίσης, την Πέμπτη 11-10-2012 και ώρα 12.30 η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. θα συνεδριάσει στο Μεσολόγγι στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο Διοικητήριο και θα πραγματοποιήσει επαφές με εκπροσώπους φορέων του Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Για την Διοικούσα Επιτροπή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σ. Λαμπρόπουλος
Γεωπόνος
Ο ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μ. Αντωνόπουλος
Γεωλόγος