GAIA

GAIA

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Το Γυμνάσιο Λεπενούς στην τελική φάση διαγωνισμού σχολικών ιστοσελίδων

Το Γυμνάσιο Λεπενούς συμμετέχει για πρώτη φορά στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Διαδικτυακών Τόπων, που οργανώνεται από την «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην Εκπαίδευση» και την Πανελλήνια Ένωση εκπαιδευτικών για τις Φυσικές Επιστήμες “Μιχάλης Δερτούζος” σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).
Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα αξιολόγησης των ιστοσελίδων Γυμνασίων – Λυκείων και το σχολείο μας πέρασε στην τελική φάση, μαζί με άλλα 12 σχολεία και είναι το μοναδικό σε όλη την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Στην τελική φάση, θα βραβευτούν οι τρεις καλύτερες ιστοσελίδες. Η τελική αξιολόγηση από 5μελή επιτροπή ξεκίνησε, και ελπίζουμε σε μια καλύτερη θέση. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί σε παράλληλη εκδήλωση στο πλαίσιο του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ (6-8 Μαΐου 2011, Ερμούπολη, Σύρος), το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Την κατασκευή - επιμέλεια της ιστοσελίδας έχουν, ο καθηγητής κ. Πατσέας Μιχάλης, φιλόλογος, υπεύθυνος της βιβλιοθήκης του σχολείου μας και ο καθηγητής πληροφορικής, κ. Ευθυμίου Νικόλαος. Οι δύο παραπάνω καθηγητές έχουν και την επιμέλεια της σχολικής διαδικτυακής τηλεόρασης (WebTV), που δημιουργήθηκε με τη συνεργασία των μαθητών του σχολείου.
Για την ιστοσελίδα: http://gymlep.gr