GAIA

GAIA

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Πλιάτσικο στην παιδική χαρά των παλιών σφαγείων (φωτο)


koi-paidikixara-sfageia1Εδώ και μερικούς μήνες λειτουργεί στον χώρο των παλαιών σφαγείων μια ολοκαίνουργια παιδική χαρά, πραγματική όαση για τα μικρά παιδιά της περιοχής. Όμως όπως καταγγέλλουν γείτονες, ομάδες ατόμων δεν δείχνουν κανένα σεβασμό στην υποδομή αυτή και ξηλώνουν ότι πιστεύουν πως μπορεί να τους φανεί χρήσιμο και να πουληθεί…
«Αυτοί οι άνθρωποι δεν σέβονται τον κόπο του έλληνα φορολογούμενου που κάθε μήνα ιδρώνει για να πληρώνει φόρους για την καλυτέρευση της πόλης.!!!
Κινδυνεύει η παιδική χαρά να αποτελέσει παρελθόν πριν την ώρα της κι από όαση για τα παιδιά τελικα δεν θα  να πλησιάζει κανείς!!!
koi-paidikixara-sfageia2Στον παρακείμενο χώρο λειτουργούν μαγαζιά τα οποία εδώ και μήνες παλεύουν με παιδιά που βάφουν τους τοίχους και τις προσόψεις των καταστημάτων τους και πετροβολούν τα τζάμια…» λένε κάτοικοι που ήρθαν σε επαφή με το agriniopress.gr
Kαι οι καταγγελίες δεν σταματούν εδώ:
«Κάνουν την ανάγκη τους στα πεζοδρόμια και στα υπόγεια παρακείμενων καταστημάτων..οι καταστηματάρχες ανήμποροι δε ξέρουν που ν” απευθυνθούν. Σα να μην έφτανε αυτό προχθές έβγαλαν τον τάπητα που βρίσκεται κάτω από τα παιχνίδια της παιδικής χαράς και τον άφησαν στην άκρη για να τον κλέψουν. Επαγγελματίας της γειτονιάς ειδοποίησε τον δήμο και ήρθαν υπάλληλοι που επανατοποθέτησαν τα κομμάτια του τάπητα στη θέση τους. Όμως το ίδιο βράδυ ο τάπητας κλάπηκε!»
koi-paidikixara-sfageia3
Το πλιάτσικο πλέον είναι καθημερινό, όπως λένε οι γείτονες, αφού και χθες το μεσημέρι πάλι «… οι γνωστοί – άγνωστοι έβγαλαν μέρη του τάπητα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν κι ετοιμάζονται πάλι ήσυχα ήσυχα να έρθουν να τα κλέψουν. Ως πότε τα λεφτά μας θα πηγαίνουν χαμένα? Άραγε ακούει κανείς???
agriniopress.gr