GAIA

GAIA

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Τούρκικα μαχητικά οπλισμένα και σήμερα στο Αιγαίο …Την ώρα που ο άσχετος Βενιζέλος έπεφτε στην Παγίδα του Νταβούτουγλου !

Tzoutzoukos_-Tourkomogolos

“«Να γίνει το Αιγαίο θάλασσα ειρήνης και ευημερίας»…Δήλωσε ο Αχμέτ την ίδια ώρα έστελνε οπλισμένα τα τούρκικα να δείξει τι ακριβώς εννοεί … αλλάζουν τα ”Γεωγραφικά Δεδομένα” δηλώνει ο άσχετος Βενιζέλος !!

  Σε ΄΄θερμό κλίμα και με ιδιαίτερη υπογράμμιση της ικανοποίησης των δύο πλευρών, ”σχετικά με την «ενεργειακή γέφυρα» που συνδέει τις δύο χώρες, μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τον αγωγό ΤΑΡ,(μετά απο 5 χρόνια ) πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα η συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου….

Την ίδια ώρα οι Τούρκοι Πιλότοι κατ εντολή του Στρατηγού Οζέλ που δεν κάνει βήμα αν δεν συμβουλευτεί την Αλεπού της Τούρκικης Διπλωματίας ,Έστειλε  οπλισμένα μαχητικά και παραβίαζαν τον εναέριο χώρο της Ελλάδος .

 Δείτε τις σημερινές παραβιάσεις για να καταλάβετε τι εννοούν οι τούρκοι με το Αιγαίο θάλασα Ειρήνης και ευημερίας 

 
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ   :     1(6 Α/Φ)

 

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ :      -

 

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ     :      6

 

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ      :      2

 

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ     :      1

 

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    :      2

 

ΕΜΠΛΟΚΕΣ       :      -

 

ΠΕΡΙΟΧΗ           :  ΒΟΡΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
 

Ιδιαίτερα υπογραμμίστηκε από αμφότερους τους υπουργούς η «γέφυρα ενέργειας», όπως χαρακτήρισαν τη συμφωνία για τον αγωγό ΤΑΡ. «Αλλάζουν τα γεωγραφικά δεδομένα», είπε ο  Βενιζέλος και έκανε λόγο για μια «νέα γέφυρα» με σημασία «όχι μόνο οικονομική, αλλά και γεωπολιτική»… Χαζό παιδί χαρά γιομάτο λέει ο Λαός μας !

 

«Να γίνει το Αιγαίο θάλασσα ειρήνης και ευημερίας»  

 Ο Τούρκος υπουργός έκανε λόγο για θετικές εξελίξεις στη διμερή συνεργασία στους τομείς του εμπορίου, του τουρισμού, την ενέργειας και του πολιτισμού και υπογράμμισε ιδιαίτερα τη συμφωνία για τον αγωγό TAP, ο οποίος μαζί με τη συμφωνίας Τουρκίας – Αζερμπαϊτζάν, συσχετίζει πλέον την Ελλάδα και την Τουρκία και στον ενεργειακό τομέα.

 

Το να στέλνεις τον άσχετο Βενιζέλο απέναντι στην Αλεπού της Τούρκικης Διπλωματίας είναι καθαρά εθνική αυτοκτονία …Ανήμερα της Εισβολής της Κύπρου ο Βενιζέλος μιλάει για αλλαγή των Γεωγραφικών Δεδομένων …Πιστεύει κανείς οτι αυτά θα είναι σε βάρος της Τουρκίας ; Σε καμιά περίπτωση !

 

Τι κατάφερε ο πομπώδης και Αλαζόνας Βενιζέλος απολύτως τίποτε αν και πρώην ΥΠΕΘΑ  δεν κατάλαβε ούτε τον συμβολισμό την ώρα που η Κύπρος θρηνεί τους νεκρούς  της ΕΙΣΒΟΛΗΣ και της ΚΑΤΟΧΗΣ  ο άσχετος πολιτικός που δεν πήρε τίποτε απο ανθρώπους σαν τον Καψή ,ούτε βέβαια μπορεί να φτάσει σε τίποτε τον Κουρή στην κρίση του 87 άνθρωποι που τουλάχιστον σήκωσαν ανάστημα στο Τούρκο !

 

Τι αλλάζει βρε Βενιζέλο στις άμεσες απειλές της Τουρκίας αλλά και του ίδιου του Νταβούτουγλου οτι η Τουρκία θα πάρει εδάφη της Ελλάδος και απειλεί με Στρατιωτική δράση ενα κράτος μέλος του ΟΗΕ με 40 χρόνια  υπο κατοχή ;

 

Μήπως θα στείλει αύριο το πρωί μια τετράδα Ελληνικά μαχητικά στην Βάση Ανδρέας Παπανδρεόυ της Πάφου η ΑΝΥΕΘΑ Γεννηματά ; Τολμάει ;

 

Άσχετοι πολιτικοί άνδρες τι ετοιμάζουν πάλι στην πατρίδα μας ; 

 

veteranos.gr