GAIA

GAIA

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

1η βραδιά γλυκού στο Ευηνοχώρι


9198726e055428f2f26ca82ce000728b
Με μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση συνέχισε τις καλοκαιρινές του δραστηριότητες ο πολιτιστικός σύλλογος “Η Αρχαία Καλυδώνα” διοργανώνοντας την 1η βραδιά γλυκού στην πλατεία “Οδυσσέας Ελύτης”.
Ήταν μια ιδέα που είχε κατατεθεί από τις γυναίκες που συμμετείχαν σε μια ακόμα πρωτοποριακή ιδέα του συλλόγου τον “Κυριακάτικο καφέ” για τα μέλη και τους φίλους και το Δ.Σ την ενσωμάτωσε στο καλοκαιρινό πρόγραμμά του. 
Ένας τεράστιος μπουφές γέμισε με εκατοντάδες γλυκές μποχωρίτικες γεύσεις κάθε λογής που....
ετοίμασαν με κέφι και μεράκι οικογένειες από κάθε γειτονιά του χωριού και απόλαυσαν οι συγχωριανοί μας που γέμισαν την πλατεία Οδυσσέας Ελύτης.Η όμορφη βραδιά όπως ήταν φυσικό συνεχίστηκε με δημοτικά τραγούδια και χορό από μικρούς και μεγάλους.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σπύρος Ζαρκάδας στο καλωσόρισμα στους συγχωριανούς, τους ευχαρίστησε για την μαζική παρουσία τους σε ακόμα μια εκδήλωση του συλλόγου, συνεχάρη όσους και όσες ετοίμασαν και πρόσφεραν τα γλυκίσματα και τόνισε ότι ακρογωνιαίος λίθος στην καταξίωση του συλλόγου είναι πως πέρασε στην τοπική κοινωνία το μήνυμα , όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά και με ελάχιστο κόστος, όλοι μαζί να κάνουμε το Ευηνοχώρι κέντρο πολιτιστικής άνθησης.

Ανακοίνωσε επίσης την επόμενη εκδήλωση του συλλόγου “Η Αρχαία Καλυδώνα” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013 στην πλατεία Οδυσσέας Ελύτης του χωριού μας και θα περιλαμβάνει έκθεση παραδοσιακών αντικειμένων για να θυμηθούν οι μεγαλύτεροι και να γνωρίσουν οι νεώτεροι, καθώς επίσης και προβολή φωτογραφικού υλικού από την ιστορία του συλλόγου και από το αρχείο του evinochori-kalidona.gr με την ευκαιρία των 35 χρόνων δράσης και προσφοράς στο Ευηνοχώρι.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τις γυναίκες του χωριού μας και από τα μέλη του Δ.Σ Μαστραπά Δέσποινα και Καμπά Σπυριδούλα που τόνισαν ιδιαίτερα το δέσιμο και τις φιλικές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ τους μέσα από την κοινή προσπάθεια στις πρωτοβουλίες και τις εκδηλώσεις του συλλόγου.

Συγχαρητήρια στις γυναίκες και στον σύλλογο “Η Αρχαία Καλυδώνα” για την εκδήλωση αυτή…