GAIA

GAIA

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Επίσκεψη Α. Γεωργιάδη και Α. Κατσανιώτη στο Αγρίνιο


Επίσκεψη Α. Γεωργιάδη και Α. Κατσανιώτη στο Αγρίνιο
Με την επίσκεψή του στην Αιτωλοακαρνανία και το νέο Νοσοκομείο Αγρινίου, ολοκλήρωσε την διήμερη επίσκεψή του στη Δυτική Ελλάδα ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, που έφτασε στην περιοχή ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέα Κατσανιώτη, προκειμένου να επισκεφθεί μονάδες υγείας της Περιφέρειας και να συνομιλήσει με τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» για τη δημόσια υγεία και περίθαλψη....
unnamed (4)
Οι κ.κ. Κατσανιώτης και Γεωργιάδης, μετά την επίσκεψή τους στην Ηλεία, το πρωί της Κυριακής, μετέβησαν στην Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένα στο Αγρίνιο, όπου ο Υπουργός επισκέφτηκε το νέο νοσοκομείο της πόλης και μετείχε σε σύσκεψη, με τη διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων, δεσμευόμενος ότι η ενίσχυση προσωπικού του νοσοκομείου έχει δρομολογηθεί.
Νωρίτερα, οι κ.κ. Κατσανιώτης και Γεωργιάδης επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ.κ. Κοσμά, λαμβάνοντας την ευλογία του και συζητώντας μαζί του σημαντικά ζητήματα που αφορούν την πρόνοια και την κοινωνική αρωγή της Μητρόπολης.
Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, επισκέφθηκαν το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στο Αγρίνιο, όπου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με στελέχη και πολίτες. Για ακόμα ία φορά, ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την πίστη ότι σε λίγο καιρό η Δυτική Ελλάδα θα αλλάξει εποχή και ο κ. Κατσανιώτης θα είναι ο «τιμονιέρης» που θα οδηγήσει την Περιφέρεια μακριά από το έως σήμερα τοπίο της υστέρησης και της υπανάπτυξης.
Η περιοδεία του Άδωνι Γεωργιάδη και του Ανδρέα Κατσανιώτη στην Αιτωλοακαρνανία ολοκληρώθηκαν με την παρουσία τους στην Γιορτή Αγάπης της Ενορίας Αγίου Δημητρίου, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκατοντάδες πολίτες.