GAIA

GAIA

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Προτεραιότητα μας κάθε γωνιά και κάθε πολίτης της Αιτωλοακαρνανίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας



Τις προτεραιότητες του συνδυασμού με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τη συνέχιση του σημαντικού έργου που έχει επιτελεστεί έως σήμερα, συζήτησε με τους κατοίκους του πρώην Δήμου Αρακύνθου στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, η υπ. Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά.
Η κυρία Σταρακά μαζί με κλιμάκιο υπ. Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας, περιόδευσε στα χωριά Άνω και Κάτω Κεράσοβο, Ζευγαράκι, Παπαδάτες, Γραμματικού και Ματαράγκα και συνομίλησε με τους κατοίκους των περιοχών αυτών για διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν.
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, η υπ. Αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα ενημέρωσε τους κατοίκους για τα έργα που έχουν ήδη υλοποιηθεί στην περιοχή με χρηματοδότηση μέσω της Περιφέρειας, όπως το έργο κατασκευής του δρόμου προς το Άνω Κεράσοβο, καθώς και για τις ενέργειες, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες για την επόμενη Προγραμματική Περίοδο.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν και θέματα όπως το αρδευτικό και τη δέσμευση του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα για πλήρη εκσυγχρονισμό του δικτύου σε ολόκληρη την Περιφέρεια, την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα αλλά και την αναβάθμιση του οδικού δικτύου.
«Προτεραιότητά μας είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, προκειμένου κάθε γωνιά της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρκανίας και εν γένει της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, να μην νιώθει αποξενωμένη και δίχως στήριξη» σημείωσε η κυρία Σταρακά.