GAIA

GAIA

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ



Για πρώτη φορά διοργανώνεται στο Αγρίνιο στις 1 & 2 Φεβρουαρίου το Χωριό της Επιχειρηματικότητας.
Πρόκειται για μια εκδήλωση με δυο μορφές επικοινωνίας την εκθεσιακή και την συνεδριακή.
Στην εκθεσιακή θα δοθεί η δυνατότητα σε φορείς και εταιρείες να εκθέσουν και προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους καθώς και να έρθουν σε επαφή με υποψήφιους επενδυτές.
Στην συνεδριακή του μορφή διακεκριμένοι ομιλητές - εισηγητές από όλο το φάσμα δραστηριότητας θα αναλύσουν τις απόψεις τους για όλα τα τρέχοντα θέματα αλλά θα εξετάσουν και τις επιχειρηματικές δυνατότητες όχι μόνο της περιοχής αλλά και ολόκληρης της χώρας.
Η εκδήλωση θα τύχει προβολής σε τοπικά και πανελλαδικά Μ. Μ. Ε.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 09.00 - 21.00
Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6944 708152 και ηλεκτρονικά στο kinisi@otenet.gr - 
Μπαρδάκης Παναγιώτης Εξειδικευμένος  Σύμβουλος Προώθησης Επιχειρήσεων
none;">https://www.facebook.com/events/664226133629591/

- Σύντομα θα αναρτηθει το πρόγραμμα των ομιλητών για το Σάββατο 1  και την Κυριακή 2  Φεβρουαρίου 2014

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για  την ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.Πολλές οι επιχειρήσεις  και  φορείς  που επιθυμούν να  συμμετέχουν και  σιγά σιγά μεγαλώνει  ο κατάλογος  των  εκθετών  αλλα  και εκείνων  που  θα έχουν  συνεδριακή παρουσία. Σημαντικό είναι και η  φιλοξενία δημοσιογράφων  από  όλη  την κεντρική  Ελλάδα μιας και ο  στόχος  των  διοργανωτών  είναι   η οσο το  δυνατόν  μεγαλύτερη προβολή  της Αιτωλοακαρνανίας  και των  προοπτικών και πλεονεκτημάτων αυτής.


Ο χώρος της εκδήλωσης

Το «Κτήμα Amaro» ειναι μια καταπράσινη έκταση 12 στρεμμάτων στο Αγρίνιο. Ένας μοναδικός χώρος στο Αγρίνιο που μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις με μια πλήρως ολοκληρωμένη μορφή οργάνωσης (παρασκευή φαγητού και παροχή κάθε υπηρεσίας σχετικής με την εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του). 


Η πρόσβαση γίνεται εύκολα και γρήγορα από την Εθνική Οδό Αγρινίου – Αντιρρίου ενώ το κτήμα περιλαμβάνει μεγάλο ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης 4000 τ.μ.



  • Θα έχει δύο μορφές την εκθεσιακή όπου θα υπάρχει η δυνατότητα απο τους συμμετέχοντες να εκθέσουν προϊόντα και υπηρεσίες και να έρθουν σε επαφή με υποψήφιους επενδυτές για πιθανές συνεργασίες.

  • Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση με θέμα ΄΄ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΄΄ με επιχειρήσεις με διαφορετικές δραστηριότητες


ΜΜΕ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ