GAIA

GAIA

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Αύριο η κηδεία της φοιτήτριας απο το Αγρίνιο

0atra
Θρήνος στο Αγρίνιο και το Μεσολόγγι  για το θάνατο των δύο φοιτητριών κατά το χθεσινό δυστύχημα με το λεωφορείο στα Μάλγαρα, το οποίο έπεσε στο πίσω μέρος νταλίκας που ήταν σταθμευμένη στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
Η νεκρώσιμος ακολουθία της αδικοχαμένης 21χρονης φοιτήτριας θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στις 3:00 το μεσημέρι στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου........

Οι γονείς της μετέβησαν χθες βράδυ στην Θεσσαλονίκη για την διαδικασία της αναγνώρισης, ενώ η είδηση του θανάτου της έχει "παγώσει" συγγενείς, φίλους και γείτονες της οικογένειας, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό περιστατικό.
Στο Μεσολόγγι η νεκρώσιμη ακολουθία για την άτυχη 22χρονη φοιτήτρια τελέστηκε σήμερα στις 16:30.
Την ίδια ώρα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης παραμένουν 12 τραυματίες και ένας φαντάρος στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο.Από αυτούς μια νεαρή κοπέλα είναι σοβαρά τραυματισμένη έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ο 57χρονος Ναυπάκτιος οδηγός του λεωφορείου έχει υποστεί ακρωτηριασμό στο πόδι του και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή.
Αναπάντητα ωστόσο παραμένουν τα ερωτήματα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, καθώς μπορεί ο Τούρκος οδηγός της νταλίκας να ήταν σταματημένος στην δεξιά λωρίδα του δρόμου χωρίς την απαραίτητη σήμανση, ωστόσο οι αστυνομικοί της τροχαίας προσπαθούν να καταλάβουν πως με τόσο καλές καιρικές συνθήκες χωρίς βροχή και ομίχλη που εμποδίζει την ορατότητα το λεωφορείο προσέκρουσε στο σταματημένο όχημα σε έναν δρόμο με τρείς λωρίδες κυκλοφορίας.
Εξετάζεται το σενάριο κάτι να απέσπασε την προσοχή του οδηγού και να βρέθηκε χωρίς να το καταλάβει στην δεξιά λωρίδα του δρόμου, σε κάθε περίπτωση ωστόσο φως στα αίτια αναμένεται να ρίξει η κατάθεση του 57χρονου Ναυπάκτιου οδηγού του λεωφορίου.