GAIA

GAIA

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

“Η διασύνδεση απέβη εις βάρος του Γ.Ν Μεσολογγίου”

Nosokomeio (7)
Με κοινή τους δήλωση ο τ. δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του, Δημήτρης Λιαπίκος και Νίκος Σαμαντάς καλούν τον δήμαρχο Μεσολογγίου να προβεί σε συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες για την διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου.
«Η διασύνδεση των Γενικών Νοσοκομείων Μεσολογγίου και Αγρινίου απέβη εις βάρος της λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου....

Anagnostopoulos GiannisΠρος αποφυγή νέων δυσμενών εξελίξεων για μια ακόμη σημαντική κρατική δομή στο Δήμο μας, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν εις  βάρος μας  στο θέμα του Εφετείου και του Τ.Ε.Ι. ,  καλούμε το Δήμαρχο  να δραστηριοποιηθεί , με την υποστήριξη του Δημοτικού μας Συμβουλίου, για τη λήψη, αρμοδίως, καιυλοποίηση  απόφασης αποσύνδεσης των δύο νοσηλευτικών μονάδων και  αυτόνομης  λειτουργίας  του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου.
Συμπληρωματικά, προς άμεση διόρθωση δυσλειτουργιών στην υφιστάμενη κατάσταση να υιοθετήσει και να υλοποιήσει τα παρακάτω:
1.         Επίσκεψη, μαζί με τους αρχηγούς των δημοτικών συνδυασμών,  στον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην Πάτρα,  με αίτημα την ανάκληση των αποφάσεων του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας με τις οποίες μετακινεί προσωπικό της νοσηλευτικής μονάδας του Μεσολογγίου στη νοσηλευτική μονάδα του Αγρινίου .
2.         Επίσκεψη στο νέο Διοικητή με αίτημα  την έγκριση όλων των διαγωνισμών  που εκκρεμούν και αφορούν την αγορά απαραίτητων υλικών για τη λειτουργία του νοσοκομείου.»