GAIA

GAIA

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Μουσική βραδιά στην Αρχαία Πλευρώνα για την αυριανή Πανσέληνο


Η ΛΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου διοργανώνουν για την  Πανσέληνο της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2013 και ώρα 9:15 μ. μ. μουσική εκδήλωση στον Αρχαιολογικό Χώρο της Πλευρώνας.
«Αυγουστιάτικο φεγγάρι τ’ ουρανού μου, ανθέ» είναι ο τίτλος της εκδηλώσης κατά την οποία θα αποδοθούν τραγούδια για το φεγγάρι των Μιχάλη Σουγιούλ, Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Μίμη Πλέσσα κ. ά. από την ορχήστρα του Δημήτρη Νικολάου.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης με την 250/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα τιμήσει :
Τον Επίτιμο Γενικό Διευθυντή Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς κ. Λάζαρο Κολώνα.
Την Προϊσταμένη της ΛΣΤ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και Διευθύντρια ανασκαφών Αρχαίας Καλυδώνας κυρία Ολυμπία Βικάτου.
Tην πρώην Προϊσταμένη της ίδιας Εφορείας κυρίαΜαρία Σταυροπούλου-Γάτση.

Για την πρόσβαση στο χώρο όσων δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο λεωφορείο του Δήμου από τις 7:30 μ.μ. μέχρι τις 9.00 μ.μ. θα μεταφέρει τους επισκέπτες από το δημοτικό πάρκινγκ στην Αρχαία Πλευρώνα, ενώ η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη