GAIA

GAIA

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τραγικό περιστατικό στην Ασπριά

αστυνομίαΕξέδωσε επίσημη ανακοίνωση η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στην Ασπριά, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα νεαρός κυνηγός από τα σκάγια του αδερφού του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Χθες (21-10-2013) το απόγευμα, τραυματίσθηκε θανάσιμα 24χρονος ημεδαπός κυνηγός, κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρου, σε δασώδη περιοχή στην Ασπριά Ναυπακτίας.........

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, πενταμελής ομάδα κυνηγών, στην οποία συμμετείχε και ο 24χρονος, μετέβη στην θέση Μακριά Ράχη της Ασπριάς Ναυπακτίας για κυνήγι. Κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, ο 24χρονος βλήθηκε από σκάγια κυνηγετικού όπλου του 26χρονου αδερφού του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Ο 26χρονος που συνελήφθη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ κατασχέθηκαν το όπλο του αδερφού του και του θύματος τα οποία κατείχαν νόμιμα.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου ενώ στον 26χρόνο  παρασχέθηκε υποστήριξη από ειδική ψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας.
lepantomag.gr