GAIA

GAIA

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ομάδα Γονέων Παιδιών με ιδιαίτερες ικανότητες από το ΚΠ «Οδυσσέας»

γονείς και παιδιά



Το Κέντρο Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Π.Ε. Αιτωλ/νίας ‘ΟΔΥΣΣΕΑΣ’ σε συνεργασία με τον Ο.ΚΑ.ΝΑ , σχεδιάζοντας το νέο επιστημονικό του πρόγραμμα για το τρέχον έτος 2013-2014 θα λειτουργήσει ‘Ομάδα Υποστήριξης και Ψυχο-Εκπαίδευσης γονέων παιδιών με Ιδιαίτερες Ικανότητες’. Η ομάδα θα λειτουργεί μία ημέρα κάθε μήνα (σύνολο 7 συναντήσεων), ξεκινώντας από Νοέμβριο....
2013 και τελειώνοντας το Μάϊο 2014 και θα γίνεται στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης (Φλώρας Καραπαπά 3, Αγρίνιο). Η εναρκτήρια συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 07/11/2013 και ώρα 10.00-12.00 π.μ. Στην ομάδα μπορούν να συμμετάσχουν έως και 20 γονείς.
Θα καλυφθεί μεγάλο φάσμα θεμάτων όπως: προσδοκίες και αποφόρτιση του γονεϊκού ρόλου, θέσπιση ορίων στο παιδί, θέματα επικοινωνίας με τη σχολική δομή, επίλυση συγκρούσεων στο σπίτι, ρύθμιση τεχνικών συμπεριφοράς ανά περίπτωση παιδιού και χειρισμοί του γονέα, έκφραση συναισθημάτων και θέματα των αναγκών της ομάδας.
Επιστημονικά Υπεύθυνη του Σεμιναρίου είναι η Dr. Aθανασία Δημητρίου Ψυχολόγος Ph.D Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Στο σεμινάριο θα διδάξουν οι: Dr. Δημητρίου Αθανασία, Ψυχολόγος Ph.D και Σταθοπούλου Ιωάννα, Κοινωνική Λειτουργός Μsc Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Αιτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση odysse@agr.forthnet.gr ή στη Γραμματεία του Κέντρου Πρόληψης (υπάρχουν διαθέσιμες έντυπες αιτήσεις) ή με fax στο 26410-28770 όλες τις εργάσιμες ημέρες από 07.00-15.00 έως και την Παρασκευή 25/10/2013 Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.