GAIA

GAIA

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Συνεχίζεται το θρίλερ με τους δραπέτες...

0adrpetes33
Νέα μάχη με τους Αλβανούς δραπέτες - ''Γάζωσαν'' περιπολικό σε μπλόκο της Άρτας - Έκλεψαν αυτοκίνητο και χάθηκαν στα χωριά!
Συνεχίζεται το θρίλερ με τους Αλβανούς δραπέτες, με μεγάλη αστυνομική επιχείρηση να βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα, στην Ήπειρο, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των Αλβανών δραπετών που εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cityVoice.gr στις 1:30 τα ξημερώματα σήμανε συναγερμός για κλοπή αγροτικού οχήματος από ομάδα ατόμων στην Παραβολά Αγρινίου, ενισχύοντας το ενδεχόμενο ότι πρόκειται για τους δραπέτες.

Αμέσως δόθηκε σήμα για τον εντοπισμό τους, και λίγη ώρα αργότερα δεν σταμάτησαν σε μπλόκο στην Άρτα, και στο σήμα των αστυνομικών να ελαττώσουν ταχύτητα ''γάζωσαν'' το περιπολικό, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας αστυνομικός.
Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Στη συνέχεια, έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς τα χωριά Λάκκα Σουλίου, όπου η περιοχή είναι δύσβατη. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν μετακινηθεί οι δυνάμεις από την Αιτωλοακαρνανία, ενώ έχουν ενισχυθεί και με δυνάμεις από τα Γιάννενα.
Αυτή την ώρα στην 'Ηπειρο βρίσκεται ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Τσακνάκης. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα σύμφωνα με το newsit, ενώ θεωρούν ότι, αν πρόκειται για τους δραπέτες, αυτοί θα επιχειρήσουν να διαφύγουν προς την Αλβανία, γι αυτό έχουν τεθεί σε συναγερμό και οι δυνάμεις της Θεσπρωτίας.
 cityVoice.gr