GAIA

GAIA

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

«Έσβησε» μετά από 50 μέρες μάχης ο Τόμας Πρωτόπαππας


        

lif-protopapas
Tην τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας, βυθίζοντας στον θρήνο την οικογένειά του και την ελληνική σόουμπιζ.
Συγκεκριμένα ο νεαρός ηθοποιός «έσβησε» σε ηλικία 26 ετών το απόγευμα της Τρίτης, στις 19.30, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ.
Ο Τόμας παρέμενε διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ από την Κυριακή  17 Μαρτίου.
Η σύντροφός του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου έμεινε στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή. Η  20χρονη είχε δεσμό μαζί του εδώ και ενάμιση χρόνο,... ενώ είχε εγκαταλείψει τις σπουδές της στην Καλαμάτα, προκειμένου να είναι δίπλα στο σύντροφό της.
Το δράμα της οικογένειας Πρωτόπαπα ξεκίνησε όταν ο νεαρός οδηγούσε επί της Αττικής Οδού και  κάποια στιγμή σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, προκειμένου να τηλεφωνήσει στην παραγωγή της εκπομπής -που θα λάμβανε μέρος- και να λάβει οδηγίες για το πώς θα πάει στο στούντιο. Εκείνη τη στιγμή ένα βαν της Αττικής Οδού έπεσε από απροσεξία πάνω του με μεγάλη ταχύτητα.
Ο Τόμας Πρωτόπαπας, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φορούσε ζώνη και εκτοξεύτηκε πάνω στο παρμπρίζ. Το ισχυρό χτύπημα τού προκάλεσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και γι” αυτό λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στο ΚΑΤ υπεβλήθη σε χειρουργείο. Έκτοτε παρέμεινε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, μέχρι σήμερα που «έφυγε» από τη ζωή.
protothema.gr