GAIA

GAIA

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Εκδήλωση του Business Club ΔΙΚΤΥΟ 100



Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εκ μέρους του Business Club ΔΙΚΤΥΟ 100  στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ στο Αγρίνιο,την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 . Ομιλητής θα είναι ο κ. Αντώνης Δάσκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Q Training με θέμα:

Η διαφοροποίηση (differentiation) ως μέσο επιβίωσης της επιχείρησης

Τακτικές διαφοροποίησης της επιχείρησης από τον ανταγωνισμό. Εκπόνηση στρατηγικής με στόχο την επιβίωση και την ανάπτυξη.

 Η ομιλία απευθύνεται σε επαγγελματίες και επιχειρηματίες όλων των επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Στην ομιλία θα απαντηθούν κρίσιμα ερωτήματα για θέματα που θα επηρρρεάσουν άμεσα την πορεία της κάθε επιχείρησης τα επόμενα έτη
  • Τι φταίει και η επιχείρησή μου αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης;
  • Γιατί μειώθηκαν οι πωλήσεις;
  • Γιατί χάνω πελάτες;
  • Γιατί δεν έχω νέους πελάτες;
Πρόκειται για ερωτήσεις, που σήμερα περισσότερο από ποτέ, απασχολούν  μεγάλο αριθμό επιχειρηματιών ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου επιχείρησης. Αυτοί που έχουν αναπτύξει τη φιλοσοφία ότι όλα τα παραπάνω οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες (κρίση, ανταγωνισμός κλπ.) πιθανόν πρέπει να προβληματιστούν με το γεγονός ότι στο ίδιο ακριβώς περιβάλλον και στις ίδιες ακριβώς συνθήκες, κάποιες επιχειρήσεις επιβιώνουν με ιδιαίτερη άνεση, διατηρώντας την πελατειακή τους βάση ενώ παράλληλα επεκτείνονουν τις δραστηριότητές τους και αυξάνουν το μερίδιο αγοράς.
  • Τι είναι αυτό όμως που κάνει τη διαφορά;
Παρακολουθώντας την παρουσίαση κάποιος θα έχει την ευκαιρία να κατανοήσει  το ρόλο της διαφοροποίησης στην σύγχρονη επιχείρηση.   Θα δεί  παραδείγματα από διαφορετικού μεγέθους επιχειρήσεις  που σήμερα κάνουν τη διαφορά στο κλάδο τους, τη πόλη τους ή τη γειτονιά τους.
Η επιλογή είναι δική σας : Differentiateordie.
Η διάρκεια της ομιλίας θα είναι περίπου 60 λεπτά και θα διατεθούν άλλα 30 λεπτά για ερωτήσεις από το κοινό