GAIA

GAIA

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου κ. Κων/νος Κατσακιώρης, μιλά αποκλειστικά στα Νέα της Αιτωλοακαρνανίας και στον Βασίλη Πανόπουλο




Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου  κ. Κων/νος Κατσακιώρης,
 μιλά αποκλειστικά στα Νέα της Αιτωλοακαρνανίας και στον Βασίλη Πανόπουλο

Στον ρόλο των αστικών συγκοινωνιών και στην οικονομική κρίση που έχει αναμφίβολα επηρεάσει τον κλάδο αλλά και στην επικείμενη απελευθέρωση του επαγγέλματος αναφέρθηκε ο κ. Κ.Κατσακιώρης  σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Νέα της Αιτωλοακαρνανίας, σκιαγραφώντας έτσι το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών. Ένα μέλλον που παρότι χαρακτηρίζεται αβέβαιο, δεν παύει να αποτελεί σημείο αναφοράς για τους ανθρώπους της αστικής συγκοινωνίας που παλεύουν όχι μόνο να το διατηρήσουν αλλά και να το εξελίξουν προς όφελος φυσικά του πολίτη-επιβάτη.
Επίσης αναφέρεται στο έργο των αστικών ΚΤΕΛ και στον γενικότερο στόχο της εταιρείας για καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «η συγκοινωνία πρέπει να τους βλέπει όλους ίσους. Την συγκοινωνία δεν την ενδιαφέρει αν κάποιος είναι πλούσιος ή φτωχός αν είναι ακέραιος ή με προβλήματα. Η συγκοινωνία είναι αγαθό».
Σχετικά με την μεταφορά των μαθητών επεσήμανε πως συνεχίζεται κανονικά και πως ο Δήμος Αγρινίου μπορεί να έχει μείνει αρκετά πίσω στις πληρωμές αλλά παραμένει σύμμαχος δεδομένου ότι η οικονομική κρίση τον έχει επηρεάσει κι αυτόν όπως και όλη την Ελλάδα.
Τέλος μιλά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί των λεωφορείων στις στάσεις του Δήμου Αγρινίου  σημειώνοντας πως «Οι οδηγοί δεν σταματούν διότι η στάση η οποία είναι ζωγραφισμένη στον δρόμο καλύπτει 14 μέτρα και το λεωφορείο για να σταματήσει θέλει 30».