GAIA

GAIA

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Εκδήλωση για το Λαογράφο Νίκο Ράππο: Ο Πολιτισμός ενώνει…




Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ: Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος, ο τιμωμένος Νίκος Ράππος, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, η Νίκη Φούντα Βουλευτής ΔΗΜΑΡ και ο Κώστας Καραγκούνης Υφυπουργός Δικαιοσύνης. 

       Η πρωτοβουλία που πήραν η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία,  η Ξηρομερίτικη Εταιρεία Λόγου και Τέχνης και ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, να τιμήσουν το λαογράφο του Ξηρομέρου Νίκο Ράππο, αποδείχθηκε ικανή να κάνει ότι συνήθως αδυνατούν ακόμη και οι πιο «άξιοι» διπλωμάτες. 
   Να «ενώσει» τους πολιτικούς του νομούΚώστα Καραγκούνη Υφυπουργό Δικαιοσύνης, Παναγιώτη Κουρουμπλή κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ  και  Νίκη Φούντα Βουλευτή Αιτ/νίας της Δημοκρατικής Αριστεράς και να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την αγάπη  όλων μας για την Αιτωλοακαρνανία.....



   Για άλλους ο Πολιτισμός είναι τρόπος έκφρασης και δημιουργίας. Για άλλους φανερώνει το πνευματικό επίπεδο του κάθε τόπου. Το βέβαιο είναι πως οΠολιτισμός παραδοσιακά ενώνει κι’ αυτό φανέρωσε και η προχθεσινοβραδινή εκδήλωση.

   Στις δύσκολες μέρες που ζούµε, ο πολιτισµός ενώνει και πρέπει να χαράζει ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τον τόπο μας….