GAIA

GAIA

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Μείζον θέμα για τον Κατσιφάρα το αρδευτικό δίκτυο


DSC_0116
Μείζον ζήτημα για τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα, αποτελεί ο εκσυγχρονισμός και η επέκταση του δικτύου άρδευσης στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά και η αναβάθμιση γενικότερα όλων των τοπικών κοινοτήτων μέσα από αναπτυξιακά έργα, τα οποία θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή του συνδυασμού.
Αναλυτικά:...

Αυτά τα θέματα τίθενται προς συζήτηση στις καθημερινές συναντήσεις που έχει η υπ.Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά με τους κατοίκους των περιοχών που επισκέπτεται όλες αυτές τις ημέρες μαζί με κλιμάκιο υπ. Περιφερειακών Συμβούλων.
Προχθές, η κυρία Σταρακά μαζί με το κλιμάκιο βρέθηκε στις Τοπικές Κοινότητες Τρίκορφο, Γαλατά, Γαβρολίμνη, Άγιο Γεώργιο και στο Ευηνοχώρι.
Εκτός των παραπάνω, συζητήθηκε με τους κατοίκους και τους φορείς, κυρίως το έργο που ήδη εκτελείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την βελτίωση της οδού Κρυονέρι – Γαλατάς, προϋπολογισμού 350.000 ευρώ, καθώς και για το αρδευτικό στο Τρίκορφο.Παράλληλα, χθες περιόδευσε στις περιοχές Κάτω Μακρυνού, Καψοράχη, Άγιο Ανδρέα και Γαβαλού.
Εκεί έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους και αναφέρθηκε εκτός άλλων στο πρόγραμμα του συνδυασμού για την επόμενη πενταετία που αφορά, τόσο τη συνέχιση του έργου για την στήριξη του πρωτογενή τομέα, όσο για το δίκτυο άρδευσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν επαγγελματίες και κάτοικοι.
DSC_0157
DSC_0779
DSC_0915