GAIA

GAIA

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Εγκαίνια στα Κοινωνικό Οδοντιατρείο




Τις πόρτες του και επίσημα άνοιξε σήμερα η δομή του Κοινωνικού Οδοντιατρείου από το δήμο Αγρινίου και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο της πόλης.
Πρόκειται για ένα πλήρως εξοπλισμένο οδοντιατρείο που θα συστεγάζεται με το Κοινωνικό Ιατρείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο και θα λειτουργεί με εθελοντές εργαζόμενους στο δήμο που θα ενισχυθούν και από προσωπικό από τα 5μηνα προγράμματα. ...
Ο δήμαρχος Αγρινίου δήλωσε ότι πρόκειται για μια νέα δράση άρτια εξοπλισμένη με όλα τα σύγχρονα μέσα. Σε αυτή μπορούν να απευθύνονται άνεργοι και ανασφάλιστοι που έχουν πληγεί από την κρίση που χτυπά τη χώρα.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Γ. Τσιτσέλης τόνισε ότι ο Σύλλογος ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα του δήμου για "...να μετέχουμε σε αυτό το ολοκληρωμένο και πλήρως εξοπλισμένο οδοντιατρείο ώστε να παρέχουμε στοιχειώδη φροντίδα και πρόληψη σε όσους το έχουν ανάγκη και αν γίνεται και στα μικρά παιδιά."

Τις ευχαριστίες τους τόσο ο δήμαρχος Αγρινίου, όσο και ο πρόεδρος των οδοντιάτρων της πόλης εξέφρασαν στην χήρα του οδοντιάτρου Γ. Κυριλή για τη προσφορά των μηχανημάτων.
απο Κεραμιδόγατος