GAIA

GAIA

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Εξαιρετικός πιανίστας ο Π. Γώγος


Μια όμορφη μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Αγρινιώτες προχθές το βράδυ στο Παπαστράτειο Μέγαρο. Ο καταξιωμένος πιανίστας Π. Γώγος μάγεψε το κοινό σε συνθέσεις των Λιστ, Μπετόβεν και άλλων σπουδαίων κλασσικών, στην  συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου της Γ.Ε.Α. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Γυμναστική Εταιρία Αγρινίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου.
Τον καλλιτέχνη προλόγισε και παρουσίασε στο ακροατήριο η πρόεδρος της
κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου κ. Ευαγγελία Κραββαρίτη η οποία και συνέστησε στους Αγρινιώτες έναν πιανίστα με περγαμηνές. Η κ. Κραββαρίτη τόνισε οτι: «Ο Παναγιώτης Γώγος έχει συνεργαστεί με ορχήστρες όπως ‘Santa Maria’ Chamber Orchestra Lucerne, και με μαέστρους όπως Alois Springer, George Aravidis και Botini »
Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συναυλία, αποχώρισαν στο τέλος με τις καλύτερες των εντυπώσεων ενώ ο κ. Γώγος αναφερόμενος στη καλλιτεχνική του πορεία, δήλωσε οτι παίζει πιάνο από έξι χρονών. Η καλλιτεχνική του βάση είναι μεταξύ Αυστρίας, Γαλλίας ενώ βρίσκεται στην Ελλάδα για μια σειρά συναυλιών. Ο πατέρας του κ. Γώγου κατάγεται από τη Λεπενού- είναι η δεύτερη φορά μετά από τέσσερα χρόνια που έρχεται εδώ για αυτόν το λόγο.