GAIA

GAIA

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ά. Τσιγκρής: «Σήμερα Εμπαίζουν τους Οδηγούς Ταξί… Αύριο Ποιοι Έχουν Σειρά;»


Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τις πολυήμερες κινητοποιήσεις των οδηγών ΤΑΞΙ- έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί στους πολίτες που ταλαιπωρούνται από το χάος που προκάλεσε η βεντέτα των αρμόδιων υπουργών κ.κ. Ρέππα (πρώην) και Ραγκούση (νυν), η οποία είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί -χωρίς καμία προειδοποίηση- η συμφωνία που είχε επιτευχθεί με τους οδηγούς ΤΑΞΙ.
Ο σημερινός υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων έφτασε, μάλιστα, στο έσχατο σημείο πολιτικής λασπολογίας να κατονομάσει ως υποκινητή των απεργιακών κινητοποιήσεων των οδηγών ΤΑΞΙ τη ΝΔ.
Όλα αυτά τη στιγμή που η ΝΔ ήταν το πρώτο κόμμα που έσπευσε -όπως δεν έκανε ποτέ το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση- να καλέσει τους οδηγούς ΤΑΞΙ να ανοίξουν αμέσως το αεροδρόμιο και το λιμάνι του Πειραιά.
Το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει, ακόμη και σήμερα, ότι παραμένει εξίσου ανεύθυνο και δημαγωγικό κόμμα ως κυβέρνηση, όπως και όταν ήταν στην αντιπολίτευση.
Η ευθύνη για το χάος που έχει προκληθεί στη χώρα από την απεργία των οδηγών ΤΑΞΙ ανήκει αποκλειστικά  στην κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο…»._