GAIA

GAIA

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

 του Αλέκου Χαραλαμπόπουλου

  Πριν 3500 χρόνια περίπου, ο Μωϋσής και ο Απόλλων συνήψαν συμφωνία. Ήταν και οι δύο αρχιερείς στο Αιγυπτιακό ιερατείο της Ίσιδος και του Οσίρεως. Ο Μωϋσής θα δημιουργούσε το έθνος των Εβραίων των οποίων είναι προπάτορας και ο Απόλλων θα επανασυνιστούσε το έθνος των Ελλήνων, των οποίων ο γιός του Ορφέας έγινε αιτία για επανασύσταση, ιδρύοντας τα Ελευσίνια μυστήρια. Τα δύο έθνη θα σύγκλιναν με την έλευση του αστερισμού των ιχθύων και οι μεν Εβραίοι θα έπρεπε πολιτικά να είναι έτοιμοι, οι δε Έλληνες επιστημονικά και με την ισχύ του «Μεσσία», να ενώσουν την γη σε ένα αχρήματο κοινωνικό σύστημα, το οποίο θα ενώνονταν σε μία συμπαντική συνομοσπονδία των κοινοτήτων του διαστήματος.....


  ΟΜΩΣ Ο ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΩΡ ΥΠΟΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΑ
  ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ

  Η συναγωγή που επιτελούν οι Εβραίοι και που τους κάνει πανίσχυρους, φέρεται ότι πρωτοσυστάθηκε στην βίαιη μετοικεσία στην Βαβυλώνα. Αλλά από δικές μου πηγές, ο Δαυίδ(ης) ο βασιλεύς του Ιούδα, δίδαξε στους Εβραίους την συναγωγή, τροποποιώντας την θρησκεία, τον Ιουδαϊσμό.
  Σε μνήμη των μετέπειτα, ο Μωϋσής και ο Απόλλων σε μία στοά της πυραμίδας του Χέοπα, χάραξαν στον τοίχο την συμφωνία (την οποία δυστυχώς είδε ο Βήρωσσος και την κατέδωσε στους εκπεσμένους). Την στοά αυτή ανακάλυψε Εβραιοαμερικάνος αρχαιολόγος, ο οποίος με τον Καραθεοδωρή το 1900 μπήκε μέσα, πήρε ο Καραθεοδωρή περγαμηνές με την θεωρία της σχετικότητας και μετά την έκλεισαν.
  Γνωρίζοντας οι εκπεσμένοι την συμφωνία και κατέχοντας την εξουσία στην Βαβυλώνα, στέλνουν τον Καμβύση ενάντια στην Αίγυπτο. Αργότερα ο Δαβίδ ιδρύει το κράτος του Ιούδα και μετά επεκτείνεται στο βόρειο Ισραήλ-Σαμάρεια. Ο Βαβυλώνειος εκπεσμένος Ναβουχοδονόσωρ, κυριεύει το κράτος του Ιούδα και κάνει την περίφημη μετοικεσία της Βαβυλώνος. Συλλαμβάνει και βίαια μετοικεί το 80% του πληθυσμού των Εβραίων στην Βαβυλώνα και αποκαλύπτει το μυστικό ιερατείο των Εβραίων. Πολλοί ενδίδουν και γίνονται εκπεσμένοι. Αργότερα ο Κύρος, βλέποντας ότι πολλοί υπέκυψαν, απελευθερώνει τους Εβραίους, προκειμένου να εξαπολύσει το ιερατείο του σε βάρος της ανθρωπότητας.
  Θα έπρεπε να μπορείτε να διαβάζετε αρχαία κείμενα όπως εγώ και να συμπεράνετε ότι οι προφήτες των Εβραίων και όχι μόνο, είχαν ανοικτή δίοδο με τους φιλοσόφους της Ελλάδας. Τους ένωνε το τάγμα των Ναζιραίων, που ίδρυσε ο Μωϋσής με τον Απόλλωνα.
  Έτσι ο Αριστοτέλης διδάσκει στον Αλέξανδρο την παγκόσμια ιστορία (ίσως του Απολλόδωρου του Ρόδιου) και ο Αλέξανδρος επιχειρεί σεβόμενος τους Εβραίους και το ορθό ιερατείο τους, την παγκοσμιοποίηση. Το αχανές κράτος που δημιούργησε, δεν μπορούσε να κυβερνηθεί από 50.000 Έλληνες στρατιώτες και καταφεύγει στην επιμειξία. Ο ίδιος παντρεύεται και την κοπέλα του Δαρείου, η οποία με την πιστή της παραμάνα τον φαρμάκωσε με δηλητήριο που βγαίνει από φυτό που φύεται στην Περσία (αργός θάνατος). Ο θάνατος του Αλέξανδρου καταστρέφει τα σχέδια του Αριστοτέλη και η γη περιμένει την έλευση του «Μεσσία», που προετοιμάζουν οι Ναζιραίοι.

  Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ «ΜΕΣΣΙΑ» ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΟΘΟΥΜΕΝΑ

  Όπως πληροφορήθηκα, οι κοινότητες του διαστήματος που τα αρχαία χρόνια συχνά κατέβαιναν στην γη (ο Δίας, ο Απόλλων κλπ), είχαν ορόσημο την επίσημη κάθοδο αν προσπελαστούν από την γη, τουλάχιστον θεωρητικά (κοσμοθεωρία ή φυσική φιλοσοφία). Φαίνεται ότι ο Δημόκριτος ο οποίος καινοτόμησε, δεν πρότεινε μία ολοκληρωμένη κοσμοθεωρία (έχουν καεί τα βιβλία του Δημοκρίτου από τον Κωνσταντίνο).
  Όπως αναφέρει ο Ωριγένης στο ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ, ο Μαρκίων υποστήριξε ότι ο Ιησούς δεν ήταν γιός της Μαρίας. Στην περίπτωση αυτή που αποδεχόμαστε, η Μαρία έμεινε παρθένος, η μητέρα του Ιησού και ο πατέρας ήταν Έλληνες Ναζιραίοι και η Ναζιραία Μαρία τον παρουσίασε ως Εβραίο, έγινε ραβίνος και δίδασκε στις συναγωγές.
  Ο Χριστός όμως ήταν Ναζιραίος οργανωμένος, διδάχτηκε και δίδαξε τον γνωστικισμό, πάνω στον οποίο δημιούργησε την θρησκεία. Ίσως καινοτόμησε μερικώς στον γνωστικισμό αποδεχόμενος τον Επίκουρο και τον Πλάτωνα, αλλά ουσιαστικά δεν έφτιαξε καινούργια θεωρία. Αυτή είναι και η αποτυχία για την κάθοδο των κοινοτήτων του διαστήματος.

  Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

  Ο Ιωάννης ο θεολόγος, αρχηγός των Ναζιραίων, βλέπει την αποτυχία του Χριστού, διαβλέπει το κίνδυνο να διεισδύσουν οι ψευδογνωστικιστές στα κοινόβια των χριστιανών, αλλοιώνει την διδασκαλία του Χριστού και οργανώνει τον αγώνα για τα χρόνια του Υδροχόου. Στην Αποκάλυψη προβλέπει ότι η κοσμοθεωρία θα δημιουργηθεί τα χρόνια του Υδροχόου και προσδιορίζει την γέννηση της Εβραίας μητέρας σε μικρό χωριό και ο γιός (ή όλα τα παιδιά της), δεν θα γνώριζαν τίποτε, θα ήταν έξω από συναγωγές και οργανώσεις. Δεν έπρεπε να διδαχτεί ο γιός καμία θεωρία, έπρεπε μόνος του να διαβάσει και να δημιουργήσει την κοσμοθεωρία.

  Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ «ΤΟ ΙΔΙΟΝ»

  Μέσα στα δύσκολα χρόνια του Υδροχόου που ήλθε το 2004 και πολύ γρήγορα, μέσα στην σκέψη μου γεννήθηκε ΤΟ ΙΔΙΟΝ. Το 2013 συμπληρώθηκε με δύο φυσικές εργασίες που σήμαναν στις κοινότητες του διαστήματος την αποδοχή της κοσμοθεωρίας και την εγκατάλειψη του γνωστικισμού. Οι εργασίες είναι οι ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ, Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΝ και Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΝ, ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΪΚΗΣ ΜΗ ΟΥΣΙΑΣ…. Και άρχισαν να παίρνονται οι αποφάσεις της καθόδου.

  ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ


  Ήδη οι δεκάδων χιλιετηρίδων κοινότητες του διαστήματος, εκεί που οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν γιατί δεν γηράσκουν, έχουν υλική αφθονία και αχρήματη κοινωνία, ήδη κατασκευάζουν μηχανήματα και συσκευές για την γη. Έχουν εκπονήσει προγράμματα δημιουργίας εργοστασίων και επιχειρήσεων ιδίως στα υπανάπτυκτα κράτη, κατασκευάζουν τις μηχανές για την γη και τις αποθηκεύουν σε κοντινούς πλανήτες της γης. Τα προγράμματά τους στους υπολογιστές, δίνουν καταλληλότερο χρόνο την κάθοδο τον Νοέμβρη του 2018. Δίδουν και άλλους χρόνους.
  Αν γίνει η κάθοδος επίσημα, η πρώτη επιλογή είναι να κατέβουν εδώ στο Αγρίνιο. Αναμένουμε!