GAIA

GAIA

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ


Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου, ήταν και αυτό της αποδοχής της χρηματοδότησης για τη ανέγερση του νέου κτιρίου της ΕΛΕΠΑΠ στην περιοχή

Η σχετική συζήτηση έγινε μέσα σε λίγα λεπτά, αφού σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο παραδέχθηκε την μεγάλη σημασία που θα έχει η νέα αυτή υποδομή για τα παιδιά με αναπηρία στην Αιτωλ/νία.
«Χαιρόμαστε για το έργο αυτό, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο. Θα δημιουργηθεί ένα σύγχρονο κτίριο με σύγχρονες υποδομές , που θα βοηθήσει όχι μόνον στην αποκατάσταση αλλά και στην εκπαίδευση αυτών των παιδιών», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος ΑγρινίουΠαύλος Μοσχολιός, τονίζοντας πως  έτσι θα πάψουν και οι δυσλειτουργίες που παρατηρούνται σήμερα, μιας και το κτίριο της ΕΛΕΠΑΠ βρίσκεται στο κέντρο του Αγρινίου, στον πεζόδρομο Μανδηλαρά.
Στην συνεδρίαση παρών ήταν και ο πρόεδρος του παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο,Επαμεινώνδας Τάνταρος, που επίσης τόνισε την αξία του έργου και ευχαρίστησε όλους όσοι  συνέβαλαν και ειδικότερα τον δήμο Αγρίνιο και την Περιφέρεια. «Να είσαστε σίγουροι πως τα χρήματα αυτά θα πιάσουν τόπο» είπε συγκεκριμένα.